ΕΠΣ Θράκης: Στην Ελπίδα Σαπών για τρίτη σεζόν ο αρχισκόρερ της Δημήτρης Μπόζης

Δυναμικά μετά την πρωταθλήτρια Δόξα Νέο Σιδηροχωρίου που κράτα το περσινό της ροστερ ενόψει της Γ’ Εθνική, μπαίνει και η δευτεραθλήτρια Ελπίδα Σαπών που μετά τον κόουτς Χαριτόπουλο και τον πορτιέρο Νταφόπουλο κρατά και τον πρωτο της σκόρερ Δημήτρη Μπόζη.

Ο 26χρονος (γεννημένος 22.11.1993) επιθετικός και δεύτερος και για μια ακόμη χρονιά σκόρερ του πρωταθλήματος με 12 τέρματα μετά τους Βάσκο και Ερκάν που είχαν 17, θα συνεχίσει για τριτη χρονιά στην φιλόδοξη και νεανική ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου.

Ο Μπόζης έχει ξεπεράσει τα 100 τέρματα στο πρωτάθλημα με τις φανέλες των Δόξας Προσκυνητών, Αετό Μίσχου, Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, Σπάρτακο Αγ. Θεοδώρων, Ορφέα Ξυλαγανής, Δόξα Γρατινής και Ελπίδα Σαπών.

Συνολικά την τελευταία πενταετία είναι συνεπής στο σκοράρισμα με συνολικά 85 τερματα σε πρωταθλημα και κύπελλο (80 για πρωτάθλημα), που τον φέρει στην πρώτη θέση στο διάστημα αυτό και συνεχώς δεύτεροτρίτο στον πίνακα των σκόρερ (3 φορές δευτερος και δυο τρίτος).

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες Πανθρακικού, ενώ έχει αγωνιστεί και στην ΕΠΣ Καβάλας και στην ιστορική Θράκη Γραβούνας, κατά την διάρκεια των σπουδών του στα ΤΕΙ Καβάλας.