ΕΣΠΕΘΡ: Για καταστρατήγηση κατηγορούν την Ένωση οι Αμαζόνες Μαϊστρου στο θέμα του Πρωταθλητή

Αντιδράσεις και καταγγελίες για καταστρατήγηση καταγγέλλουν οι Αμαζόνες Μαϊστρου στο θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες με την ανάδειξη του Πρωταθλητή Γυναικών της ΕΣΠΕΘΡ.

Η διοίκηση των Αμαζόνων μετά την ανακοίνωση της ΕΟΠΕ προέβη άμεσα σε επιστολή προς την ΕΣΠΕΘΡ έτσι ώστε να ορίσει την ημερομηνία της κλήρωσης για την ανάδειξη του Πρωταθλητή Γυναικών καταγγέλλοντας ότι η Ένωση θέλει να αναδείξει την Γαία Δράμας Πρωταθλήτρια χωρίς κλήρωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΠΕΘΡ και το έγγραφο που απεστάλη από τους Αμαζόνες:

“Στις 20-5-2020 κοινοποιήθηκαν οι αποφάσεις του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης που ορίζουν τον τρόπο ανάδειξης των πρωταθλητών όλων των κατηγοριών για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.
Για την περίπτωση που αφορά την ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας στη Β΄Εθνική Γυναικών της Ε.Σ.ΠΕ.Θράκης-Αν.Μακεδονίας αναφέρει τα εξής :
‘Σε περίπτωση διεξαγωγής Πρωταθλημάτων σε Ομίλους με ανάδειξη ενός πρωταθλητή και οι αγώνες του πρωταθλήματος δεν είχαν ολοκληρωθεί την ημερομηνία διακοπής των Πρωταθλημάτων (7/5/2020), διεξάγεται κλήρωση μεταξύ των Ομάδων που καταλάμβαναν την 1η θέση σε κάθε έναν από τους Ομίλους, κατά την στιγμή της διακοπής.’
Άμεσα εστάλη επιστολή από τον Α.Ο.Αμαζόνες Μαΐστρου-Αλεξανδρούπολης που ζητά από την ένωσή μας να ορίσει την ημερομηνία της κλήρωσης που αναφέρεται ξεκάθαρα στις αποφάσεις της Ε.Ο.ΠΕ., κλήρωση που πραγματοποίησαν όλες οι ενώσεις ανά το πανελλήνιο που είχαν παρόμοιες περιπτώσεις.
Με έκπληξη όμως παρακολουθούμε την ένωση να κάνει προσπάθεια καταστρατήγησης της απόφασης της Ε.Ο.ΠΕ. και να αναδείξει πρωταθλήτρια στη Β΄Εθνική Γυναικών της Ε.Σ.ΠΕ.Θράκης-Αν.Μακεδονίας την ομάδα που έλαβε την 1η θέση στο Δυτικό Όμιλο της περιφέρειας.
Σεβόμαστε τις προσπάθειες όλων των ομάδων και των αθλητριών που αγωνίστηκαν την φετινή αγωνιστική περίοδο και απαιτούμε δίκαιη αντιμετώπιση προς όλους.”

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο