Δεκτές από τον Γεραπετρίτη και οι πρωταθλήτριες της Γ’ Εθνικής! 40 βουλευτές στηρίζουν… αναδιάρθρωση

Θετική εμφανίζεται η κυβέρνηση στην αναδιάρθρωση της δεύτερης εθνικής κατηγορίας σε δύο ομίλους βορρά και νότου, έπειτα από την τηλεδιάσκεψη που είχε με τους οχτώ πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής, όπως δήλωσε ο Γιώργος Γεραπετρίτης.

Πρόκειται για ένα αίτημα που έχουν εκφράσει εδώ και καιρό οι οκτώ πρωταθλήτριες ομάδες της Γ’ Εθνικής, συμπεριλαμβανομένου του Πανσερραϊκού. Το συγκεκριμένο πλάνο υποστηρίζεται ένθερμα και από τη συντριπτική πλειονότητα των ομάδων της Football League, που θέλει να… απορροφηθεί από την SL2, ώστε από τη νέα σεζόν να έχουμε μόνο δύο επαγγελματικές κατηγορίες. 

Το μεσημέρι της Παρασκευής (22/5) πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη των «8» της Γ’ Εθνικής, συγκεκριμένα των Ρόδου, Πανσερραϊκού, Αλμωπού Αριδαίας, Αστέρα Βλαχιώτη, Καλλιθέας, ΑΕΠ Κοζάνης, Πιερικού κι Επισκοπής, με τον Γιώργο Γεραπετρίτη, ώστε να του εκφράσουν τα αιτήματά τους. 

Ο υπουργός Επικρατείας όχι μόνο δέχτηκε να συζητήσει μαζί τους (σημειώνεται ότι το πλάνο της αναδιάρθρωσης υποστηρίζεται από περισσότερους από 40 βουλευτές), αλλά τους ανέφερε πως στην κυβέρνηση είναι θετικοί στην αναδιάρθρωση της δεύτερης κατηγορίας σε δύο ομίλους, βόρειο και νότιο. 

Ακόμη στη σύντομη συζήτηση που είχαν, ο κ.Γεραπετρίτης ανέφερε πως στην κυβέρνηση επεξεργάζονται το πλάνο μέσα από το στοίχημα να χρηματοδοτήσουν τόσο το ποδόσφαιρο, όσο και άλλα αθλήματα.