Συγχαρητήρια του Συνδέσμου Προπονητών Έβρου σε Ουσταμπασίδη, Ζαπαρτίδη και Μαυράκη

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα συγχαρητήριά του στους προπονητές των ομάδων του Έβρου που διακρίθηκαν την σεζόν που έληξε τόσο άδικα εξέδωσε ο Συνδεσμος Προπονητών του Νομού.

Τρία άτομοα αναφέρονται ονομαστικά και αυτά είναο ο Νίκος Ουσταμπασίδης για την παραμονή της Ένωσης Αλεξανδρούπολης στη Γ’ Εθνικήγ, ο συνεργάτης του Πασχάλης Ζαπαρτίδης και ο Χρήστος Μαυράκης, προπονητής της πρωταθλήτριας ΑΕ Διδυμοτείχου που ανεβαίνει στη Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

ΕΚΦΡΑΣΗ  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ 

Eκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους παρακάτω προπονητές μέλη του Συνδέσμου μας ;

  1. Στον Ουσταμπασίδη Νικόλαο, προπονητή της ΕΝΩΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ και Ζαπαρτίδη Πασχάλη, συνεργάτης Προπονητή, για την παραμονή της ομάδας  τους  στην Γ΄ Εθνική κατηγορία .
  2. Στον Μαυράκη Χρήστο, προπονητή της Α.Ε. ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ,  για την άνοδο της ομάδας στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. 

Παράλληλα, συγχαίρουμε όλους τους συναδέλφους προπονητές μέλη του συνδέσμου μας  που εργάστηκαν  την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο 2019-2020 σε ομάδες της Α’ και Β’ κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου, στα αναπτυξιακά τμήματα, στις μεικτές ομάδες και  τους προπονητές των γυναικείων ομάδων, για τη συνεχή και με συνέπεια εργασία τους με στόχο την ανάπτυξη και εξέλιξη του ποδοσφαίρου  στο  νομό μας. 
ΓΙΑ ΤΟ   Ε.Ε.ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ  ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΒΡΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΣΤΙΚΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                 ΠΑΠΑΠΑΝΤΕΛΗΣ ΝΙΚΗΤAΣ