Ο Σάκης Μουστακίδης υποψήφιος διάδοχος του Μουνιόθ στον Ολυμπιακό! Όλη η λίστα…

Με την σεζόν όπως φαίνεται να ολοκληρώνεται στην Volley League, αναμένοντας βέβαια τις τελικές αποφάσεις που θα παρθούν στο ΔΣ της Λίγκας την Παρασκευή, αρκετοί προπονητές και παίχτες έχουν ήδη κλείσει σε άλλες ομάδες ή αποφασίσει να αποχωρήσουν από τους ελληνικούς συλλόγους.

Ένας από αυτούς φαίνεται να είναι και ο τεχνικός του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ. Ο Ισπανός προπονητής ήρθε πριν δύο χρόνια στον Ολυμπιακό και την πρώτη χρονιά κατάφερε να κατακτήσει με τους “ερυθρόλευκους” το Πρωτάθλημα αλλά και να αγωνιστεί σε Ευρωπαϊκό Τελικό ενώ πέρσι κατάφερε να κατακτήσει πάλι το Πρωτάθλημα αλλά και τα Λίγκ Καπ των δυο προηγούμενων χρόνων.

Την φετινή χρονιά ο Μουνιόθ δεν κατάφερε να κατακτήσει το Λίγκ Καπ απέναντι στον Παναθηναϊκό ενώ στο Πρωτάθλημα μέχρι πριν την διακοπή βρίσκεται στην πρώτη θέση. Στην Ευρώπη αποκλείστηκε νωρίς από την Ιταλική Μοντένα.

Ανάμεσα στα ονόματα που ακούγονται για την αντικατάσταση του Ισπανού τεχνικού είναι και αυτό του Σάκη Μουστακίδη, του Εβρίτη πρώην προπονητή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ο οποίος έχει κάνει μεγάλη καριέρα ως παίκτης με τα χρώματα του Ολυμπιακού για πολλά χρόνια οδηγώντας τον και σε ευρωπαϊκές κούπες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται το όνομά του στο λιμάνι, αλλά αυτήν την φορά το αναφέρει στο ρεπορτάζ του στο “Φως των Σπορ” ο έγκυρος σε τέτοια θέματα Κομοτηναίος αθλητικογράφος Στέφανος Λεμονίδης.

Ο τελευταίος αναφέρει ότι εκτός από το όνομα του Σάκη Μουστακίδη στην λίστα του Ολυμπιακού βρίσκεται ακόμα οι Δημήτρης Καζάζης, Σωτήρης Δρίκος, Κυριάκος Καμπερίδης, Γιάννης Ορφανόε και Σάκης Ψάρας,

Αναφορικά με τον Εβρίτης τεχνικός αξίζει να θυμηθούμε ότι είχε ακουστεί και για τον ΠΑΟΚ μέσα στην ειζόν αλλά δεν δέχθηκε την πρόταση του “Δικεφάλου” καθώς διδάσκει στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με έναν άλλον Εβρίτη, τον Κώστα Δεληκώστα να αναλαμβάνει εν τέλει τα ηνία των Θεσσαλονικιών.