Super League: Νέα πρόταση από την Κύπρο για Ντιγκινί, αλλά η FIFA αλλάζει τα δεδομένα για τον Άρη

Τον Νικολά Ντιγκινί που μένει ελεύθερος, θέλει ο Απόλλωνας Λεμεσού που ενδιαφέρεται ξανά για την περίπτωσή του 31χρονου Γαλλου επιθετικου του Άρη, που ωστοσο μετά το ban της FIFA βλεπει διαφορετικά την περίπτωσή του και θέλει να τον ανανεώσει.

Η κυπριακή ιστοσελίδα protathlima.com αναφέρει πως μπορεί το προηγούμενο διάστημα να φαινόταν πως υπήρχε απόσταση μεταξύ των 2 πλευρών, κυρίως λόγων οικονομικών, ωστόσο οι εξελίξεις δείχνουν πως οι γαλάζιοι ξανα… ζεσταίνονται για την περίπτωση του. Θα υπάρξουν επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και θα διαφανεί αν υπάρχει έδαφος για να προχωρήσει.

Πάντως ο Αρης που έχει μπλέξει με την FIFA που θεωρεί την παλιά και την νέα ομάδα σε αντίθεση με άλλες περιπτωσεις όπως η Πάρμα, Φιορεντίνα παλιότερα, η Πάρμα, η ΑΕΚ και η Λάρισα πρόσφατα και δύσκολα μπορέι να κάνει μεταγραφες. Επομένως κοιτά να ανανεωσει τον βασικό του κορμό και με τον Ντιγκινί που είναι από τους αγαπημένους του κόσμου να βρίσκεται στις επιλογές του Άγγελου Χαριστέα τεχνικού διευθυντή του ¨Αρη.