ΕΠΣ Θράκης: Ενημέρωση για την προεγγραφή των μελών της στην ειδική πλατφόρμα στήριξης

Το έγγραφο του Υφυπουργού Αθλητισμού σχετικά με την προεγγραφή των αθλητικών ερασιτεχνικών σωματείων που διαθέτουν ειδική αθλητική αναγνώριση στην ειδική πλατφόρμα προεγγραφής που δημιούργησε η ΓΓΑ, ώστε να ενταχθούν στα σχεδιαζόμενα από την κυβέρνηση μέτρα στήριξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού, γνωστοποίησε η ΕΠΣ Θράκης.

Τα αθλητικά ερασιτεχνικά σωματεία που διαθέτουν ειδική αθλητική αναγνώριση έχουν περιθώριο προεγγραφής στην ειδική πλατφόρμα έως το αργότερο την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020.

Συνολικά σε επιχορηγήσεις για τα ερασιτεχνικά σωματεία όλης της χώρας, κατα συνέπεια και των ανάλογων σωματείων της Θράκης, και όλων των αθλημάτων προβλέπεται κονδύλι ύψους 18.000.000 ευρώ, με το ύψος της επιχορήγηση για τα ποδοσφαιρικά σωματεία που καταφέρουν να εγγραφούν στο μητρώο (καθώς ζητούνται πλήθος ενεργειών και εγγράφων), υπολογίζεται στα 1200-1500 ευρώ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΠΣ Θράκης:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δείτε το έγγραφο του Υφυπουργού Αθλητισμού για την προεγγραφή των αθλητικών ερασιτεχνικών σωματείων που διαθέτουν ειδική αθλητική αναγνώριση στην ειδική πλατφόρμα προεγγραφής σωματείων.

http://epsthrakis.gr/…/…/2020/05/Eggrafo-Yf-_19.5.2020-1.pdf