Ειρωνεία ΠΑΟΚ κατά των «προθύμων» Καραμπέτσου και Τελόπουλου ότι «όρισαν πρωταθλητή τον Ολυμπιακό»

Έντονες αντιδράσεις και ανακοινώσεις έφερε η απόφαση της ΕΟΠΕ να ανακοινώσει επίσημα την Πέμπτη τους πρωταθλητές και τις ομάδες που θα υποβιβασθούν στα πρωταθλήατα που διοργανώνει.

Πρώτος αντέδρασε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έβγαλε ανακοίνωση καταδικάζοντας την απόφαση του προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου να απονέμει με γρήγορες διαδικασίες το πρωτάθλημα.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ονομαστικά και π Εβρίτης Αντώνης Τελόπουλος, μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ, τον οποίο συγχαίρει ειρωνικά ο δικέφαλος «για την περήφανη στάση του».

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ έχει ως εξής:

«Σε μία συνεδρίαση διοικητικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε με συνθήκες κρυφού σχολειού εν έτει 2020, δια τηλεφωνικής περιφοράς, ο Ολυμπιακός ορίστηκε Πρωταθλητής Ελλάδος, συγκεντρώνοντας το απόλυτο των θετικών ψήφων των συμβούλων. Πολλά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και στους συμβούλους της ΕΟΠΕ και ειδικότερα στους Βορειοελλαδίτες συμβούλους Νίκο Δατσέρη, Δήμητρα Χαριτίδου και Θεόφιλο Ορφανίδη (Θεσσαλονίκη), καθώς και τον Αντώνη Τελλόπουλο (Αλεξανδρούπολη) για την περήφανη στάση τους.

Στον ΠΑΟΚ, όπως ήταν επόμενο, υποδέχθηκαν με χαμόγελα, τον ορισμό των Ερυθρολεύκων ως Πρωταθλητές Ελλάδος στο βόλεϊ γυναικών από τους πρόθυμους συμβούλους της ΕΟΠΕ και από τον ακόμα πιο πρόθυμο Πρόεδρό της.
Βέβαια είναι γεγονός ότι θα πλήττονταν καίρια το βόλεϊ και τα κατάμεστα γήπεδα της φετινής σεζόν θα άδειαζαν του χρόνου, αν δεν ανακηρυσσόταν πρωταθλητής φέτος. Ο επόμενος παρακαλώ…».