Βιβλίο στη μνήμη του Αλέκου Καρυπίδη από το ΤΕΦΑΑ ΔΠΘ! Κατεβάστε το με ένα κλικ…

Αυτήν την Τετάρτη 20/05/2020 συμπληρώνονται τρία χρόνια από την απώλεια του Αλέκου Καρυπίδη, μέλους της ειδικότητας Καλαθοσφαίρισης του τομέα Προπονητικής του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Στα τρία αυτά χρόνια, η ειδικότητα Καλαθοσφαίρισης της Γυμναστικης Ακαδημίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης διοργάνωσε εκπαιδευτικές εκδηλώσεις στη μνήμη του – ενώ υπενθυμίζεται ότι έχει μετονομαστεί και αίθουσα στο κλειστό του ΤΕΦΑΑ σε «Αλέκος Καρυπίδης».

Πέρυσι διδάσκοντες και φοιτητές συμμετείχαν στο σεμινάριο «Αλέκος Καρυπίδης» που έγινε υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (ΣΕΠΚ) και της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης (ΕΚΑΣΑΜΑΘ).

Φέτος υπήρχε σχεδιασμός για ένα «ακαδημαϊκό» τριετές μνημόσυνο με ένα σεμινάριο και ένα αγώνα μεταξύ της ειδικότητάς Καλαθοσφαίρισης και της ομάδας ΑΣ Δημοκρίτειο που δημιούργησε ο αείμνηστος Αλέκος και αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

«Δυστυχώς λόγω της πανδημίας τα σχέδιά μας ματαιώθηκαν. Έτσι θα αρκεστούμε στη διανομή ενός συγγράμματος αφιερωμένου στη μνήμη του, κοινοποιώντας τη δράση αυτή στα social media ώστε να παραληφθεί από φοιτητές παρελθόντων ετών και από προπονητές Καλαθοσφαίρισης», επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωσή τους οι Ευάγγελος Τσαμουρτζης, Νεοκλής Λεμονίδης και Γιώργος Μαυρίδης.

Η έκδοση αυτή δεν έχει κανένα εμπορικό ή οικονομικό όφελος και την έντυπη μορφοποίηση ανέλαβε το Τμήμα Εκδόσεων του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Μάλιστα, όποιος επιθυμεί, μπορεί να κάνει download το σχετικό pdf δωρεάν κάνοντας κλικ ΕΔΩ.