Κάνει προπονητικό άλμα στην Φινλανδία πρώην παίκτης του ΑΟΟ, της ΓΕΑ και της ΑΕ Κομοτηνής

Εδώ και περίπου έναν χρόνο ο Αργύρης Αντιφάκος με πέρασμα από ΑΕ Κομοτηνής, ΓΕ Αλεξανδρούπολης και ΑΟ Ορεστιάδας έχει αποσυρθεί από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, ασχολούμενος πλέον σαν βοηθός προπονητή στην ομάδα του Παναξιακού την φετινή χρονιά.

Ο 33χρονος πρώην κεντρικός από την Νάουσα μετά τις πρώτες εμπειρίες που έλαβε από τον έμπειρο Έλληνα προπονητή της ομάδας από την Νάξο, Απόστολου Οικονόμου, αποφάσισε να κάνει το βήμα παραπάνω και να δοκιμάσει στο εξωτερικό και την Φινλανδία.

Ο νεαρός τεχνικός θα κάτσει στον πάγκο δίπλα από τον τεχνικό της Pölkkky Kuusamo, Τουόμας Αλατάλο. Η γυναικεία ομάδα στην πρώτη θέση της Φινλαδικής λίγκας θα είναι έτσι η πρώτη διεθνείς εμπειρία σε πάγκο για τον Αργύρη Αντιφάκο.

Στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτό το νέο βήμα στην καριέρα μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Pölkkky Kuusamo και τον επικεφαλής προπονητή για αυτή την ευκαιρία και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν να συμπεριληφθώ στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Μίλησα με έναν Έλληνα συνάδελφο που είναι προπονητής στη Φινλανδία και μου είπε μόνο θετικά σχόλια για τον σύλλογο και την οργάνωση. Θέλω πολύ να βοηθήσω την νέα μου ομάδα, ώστε με σκληρή δουλειά και δυνατό ομαδικό πνεύμα να πετύχουμε τους στόχους μας”.