ΕΠΣ Θράκης: Πρόωρες σούπερ ανανεώσεις με Βάσκο και Δραγανίδη για την πρωταθλήτρια Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου

Πρόωρα όπως το συνηθίζει και τα προηγούμενα χρονια, ώστε οι ποδοσφαιριστές της να μην εμπλακούν σε μεταγραφικά σενάρια κινείται η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Θράκης Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου που ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής θα έχει στις τάξεις δυο εκ των κορυφαίων παικτών της Ροδόπης.

Ο λόγος για τον πρωτο σκορερ του πρωταθλήματος με 17 τέρματα Χρήστο Βάσκο και τον Πασχάλη Δραγανίδη.

Ο 27χρονος Δραγανίδης (γεννημένος στις 26/8/92) που εργαζεται ως λογιστης είναι πτυχιούχος  του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στις Ακαδημίες των Παναγιώτη Γκουτσίδη και Μαρίνου Ουζουνίδη με συμπαίκτες τον Πέτρο Μάνταλο και τον Θανάση Ντίνα, ενω ακολούθησαν οι ακαδημίες του Πανθρακικού, και η πρώτη ομάδα όπου ήταν συμπαίκτης με τον μπλαουγκράνα … Αλεις Βιδαλ. Αγωνίστηκε ακόμα σε ΠΑΟ Διοικητηρίου στη Θεσσαλονίκη, Διγενή Λακκώματος Χαλκιδικής στην Γ’ Εθνική, Αναγέννηση Επανομής στην Β’ Εθνική, Έβρο Σουφλίου στην Γ’ Εθνική, Δόξα Προσκυνητων στην Γ’ Εθνική, Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου όπου έκανε το νταμπλ και φέτος αναδείχθηκε πρωταθλητής με την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου.

Ο 25χρονος επιθετικός Χρήστος Βάσκος από τον Σταυροπόταμο Καστοριάς και πτυχιούχος των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, ξεκινησε από τον ΑΟ Κάστωρ και συνεχισε σε Αστραπή Μεσοποταμίας, Γράμμο Μαυροχωρίου. Στην Δόξα Προσκυνητών μια πενταετια κατέκτησε τίτλους και διακρίσεις με 16 τέρματα σε 2 σεζόν στην Γ’ Εθνική, ενώ συνολικα ήταν 4 φορές πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Θράκης, από δυο με Προσκυνητές και Σιδηροχώρι.

Η ανακοίνωση της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου: Ειμαστε στην ευχαριστη θεση να ανακοινωσουμε την παραμονη των Βασκου Χρηστου και Δραγανιδη Πασχαλη στον Συλλογο μας!
Οι συστασεις ειναι περιττες, μιας και τα ονοματα τους ειναι γνωστα εδω και χρονια στο τοπικο ποδοσφαιρο.
Πρωταγωνιστες καθε χρονο,με τιτλους και εμπειρια!
<<Στο ταξιδι μας στην Γ, θα ειναι οι πρωτοι επιβατες,στο πλοιο της ΔΟΞΑΣ!>>