Super League: Ειρωνεία Κούγια σε Πιαλόγλου κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης

To ΔΣ της Super League έλαβε την απόφαση για επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 6 και 7 Ιουνίου, ωστόσο πριν συζητηθεί το συγκεκριμένο ζήτημα υπήρξε ένα μικροεπεισόδιο με πρωταγωνιστές τους Αλέξη Κουγια και Αρη Πιαλόγλου.

Είχε προηγηθει η επικύρωση της βαθμολογίας για τις θέσεις 7 ως 14 με την Ξάνθη να καταλαμβάνει την τρίτη θέση από το τέλος μετά και την αφαίρεση 12 συνολικά βαθμών από την ομάδα της Θράκης, αφου απορρίφθηκε το αίτημά της για επιστροφή του -5.

Αφου λοιπόν είχαμε αυτήν την εξέλιξη, όταν ο Λυσσάνδρου ξεκίνησε την συζήτηση για την πρότασή του για επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, ο πρόεδρος και διευθυνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ξάνθη Άρης Πιαλόγλου ζήτησε τον λόγο και είπε, σύμφωνα με όσα μετέφερε ο Κυριάκος Θωμαΐδης στο μπλογκ της «Δίκης»:

«Η Ξάνθη έστειλε επιστολή σήμερα. Επικαλείται ένα έγγραφο Αυγενάκη στις ομάδες της Σούπερλιγκ 2 που τους ζητάει να υπογράψουν οτι θα τηρησουν το πρωτόκολλο. Και επειδή αυτό δεν ζητήθηκε από την SL1 ζητάει να αποφασίσει η Λίγκα αν μπορεί να αναλάβει την ευθύνη για να υπογραφούν συμφωνητικά με υπαλλήλους και ποδοσφαιριστές. Ο νόμος προβλέπει 7-10 φυλάκιση για όποιον μεταδώσει από αμέλεια στον ιό». 

Κάπου εκεί, πάντα σύμφωνα με το dikisports, ο Κούγιας είπε απευθυνόμενος προς τον Πιαλόγλου: «Νομικά για γέλια». Ο γνωστός ποινικολόγος στη συνέχεια εκανε αναφορά στον νέο ποινικό κώδικα για το τι προβλέπει για εκ δόλου μετάδοση του ιού. Πάντως, ατάκες για Σουζάνες και… κραγμένες που είχαμε δει σε επίσημες ανακοινώσεις πριν μερικούς μήνες, αυτή τη φορά φαίνεται ότι δεν ακούσαμε.