Mε… Κελέτση και Ουζουνίδη η απάντηση Μαυρίδη στους επικριτές του! Όλη η δήλωση του Teo Black

Απάντηση σε όλα όσα του έχουν προσάψει για την ψηφοφορία στην τηλεδιάσκεψη της Λίγκας έδωσε μέσω του volleynews ο “Teo Black”. Ο Θεόδωρος Μαυρίδης αναφέρει ότι δεν ήθελε να δώσει περισσότερες απαντήσεις γύρω από το θέμα και αρκέστηκε να δώσεις τις απαντήσεις του μέσω της παραπάνω ιστορικής φωτογραφίας.

Ακολουθεί η δήλωση – απάντηση που έδωσε ο Θοδωρής Μαυρίδης, εκπρόσωπος στην ΕΣΑΠ για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, δηλώνοντας εκτός των άλλων και “Εθνικάρας μέχρι θανάτου”:


“Δεν θέλω να πω τίποτα για την αναίτια και συκοφαντική επίθεση που δέχτηκα εγώ και η οικογένεια μου. Πάνω απ΄όλα είμαι Εθνικάρας μέχρι θανάτου. Είμαι και οπαδός του Ολυμπιακού και η ζωή μου είναι να μιλάω για τα αθλητικά με τους φίλους μου Παναθηναϊκούς, Παοκτσήδες, Αεκτσήδες. Με ξέρει όλη η Αλεξανδρούπολη, με σέβεται και με αγαπάει. Ότι είπα στην συνεδρίαση της Ε.Σ.Α.Π. και ότι ψήφισα ήταν κατ΄ εντολή της διοίκησης του Μ.Γ.Σ.Εθνικός. Θα συνεχίσω να υπηρετώ τον Εθνικό από τη στιγμή που μου το ζητάει η διοίκηση και θα την εκπροσωπήσω και στο επόμενο Δ.Σ. Ο Εθνικός περνάει δύσκολα και μετά τα όσα έγιναν είναι αλήθεια πως πέρασε σαν σκέψη από το μυαλό μου μήπως με την αποχώρηση μου διευκολύνω το σύλλογο αλλά δεν συζητήθηκε τίποτα επίσημο. Ολο το βόλεϊ με ξέρει και με αγαπάει και αυτό με κρατάει όρθιο. Κάποιοι έκαναν λάθος για μένα. Μακάρι ο Εθνικός και το βόλεϊ να βρουν το δρόμο τους. Επίσης σας παραχωρώ μία φωτογραφία από την εξέδρα του Εθνικού το 1981 όταν πηγαίναμε να ανέβουμε στην Β΄Εθνική του βόλεϊ. Πριν 40 χρόνια είμαι στο κέντρο της φωτογραφίας μαζί με φίλους Παναθηναϊκούς, Παοκτσήδες, Αεκτσήδες. Κάποιος κρατάει κλακέτα του Παναθηναϊκού, στα δεξιά μου με το κασκόλ διακρίνονται ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Κελέτσης και από πάνω του ο Βασίλης Ουζουνίδης, αδελφός του Μαρίνου“.