ΕΠΣ Θράκης: Νέο καμπανάκι Γαβριηλίδη για την στήριξη των ομάδων σε φοιτητές και όχι σε ακαδημίες

Την απογοήτευσή του για τη μεγάλη ευκαιρία που χάθηκε να δούμε αγώνες υψηλού επιπέδου με τέσσερις ισάξιες ομάδες να πάρουν τον τίτλο της ΕΠΣ Θράκης, εξέφρασε για ακόμα μια φορά ο πρόεδρος της Ενωσης Μάνος Γαβριηλίδης.

Μιλώντας στην εκπομπή του Βασίλη Στοάκη «Αρχίζει το ματς», είπε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης επανέλαβε ότι θα ηθελε οι τίτλοι να κριθούν στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά αλλά αυτό δεν ταίριαζε με αυτά που θέλανε οι επιστήμονες, οπότε δεν γινόταν διαφορετικά αφού πάνω κάτω αυτή είναι η κατάσταση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σχεδόν σε όλον τον κόσμο.

Ερωτηθείς για την ανάπτυξη, ανέφερε: «Το λέω πολλές φορές και έχω κατηγορηθεί για αυτό. Εχουμε πολλούς φοιτητές και εξαιτίας αυτού αρκετούς μέτριους ως καλούς παίκτες, με αποτέλεσμα να βολεύονται με αυτό οι ομάδες και να μην δίνουν έμφαση στην ανάπτυξη. Οι ακαδημίες πρέπει να αυξηθούνε πάση θυσία».

Μάλιστα, εξέφρασε την ευχή την επόμενη χρονιά να υπάρχουν περισσότερες παιδικές ομάδες («μακάρι να έχουμε 15 και όχι μόνο δυο τρεις που έχουμε τώρα ώστε να βγουν και άλλοι παίκτες καθώς ο τελευταίος σε μεγάλο επίπεδο που αναδείχθηκε από τα μέρη μας είναι αν δεν κάνω λάθος ο Μάνταλος» είπε χαρακτηριστικά). Τέλος, ο Μάνος Γαβριηλίδης επισήμανε ότι οι ομάδες χρήζουν στήριξης από την πολιτεία για να μπορέσουν να επιβιώσουν μετά τον κορονοιο και εξέφρασε την ευχη να ασχοληθούν περισσότεροι με το ποδόσφαιρο και να υπάρχουν πολλές ακαδημίες…