Έφτασαν 9 οι συλλήψεις σε όλο τον Έβρο για τη συμπλοκή οπαδών ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, οι τρεις σεσημασμένοι! Η επίσημη ανακοίνωση

Εννέα έφτασαν οι συλλήψεις οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι όλοι Εβρίτες, οι δύο από Ορεστιάδα και οι υπόλοιποι επτά από την Αλεξανδρούπολη. Τον αριθμό των συλληφθέντων επιβεβαίωσε η Αστυνομία με επίσημο δελτίο Τύπου.

Σε αυτό αναφέρεται μάλιστα ότι τρεις από τους συλληφθέντες είχαν ξαναπασχολήσει τις αστυνομικές αρχές για επεισόδια αθλητικής βίας. Αν και δεν γίνεται αναφορά, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έξι από τυος συλληφθέντες είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ και τρεις οπαδοί της ΑΕΚ.

Επιπλέον, η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας ανεβάζει τον αριθμό των τραυματιών στους πέντε. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο από αυτούς μεταφέρθηκαν στο ΚΙΧΝΕ, δηλαδή το στρατιωτικό νοσοκομείο καθότι είναι φαντάροι και υπηρετούν αυτήν την περίοδο τη θητεία τους.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Συνελήφθησαν χθες και σήμερα (17/18-5-2020) στον Έβρο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας εννέα (9) ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Αναλυτικότερα, απογευματινές ώρες της 17-5-2020, σε παραλιακή περιοχή της Αλεξανδρούπολης, οπαδοί δυο διαφορετικών ομάδων συνεπλάκησαν μεταξύ τους με τη χρήση διαφόρων αντικειμένων, για λόγους οπαδικών διαφορών, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν πέντε από αυτούς.

Μετά τη καταγγελία του περιστατικού, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησαν ενδελεχείς έρευνες, κατά τη διάρκεια των οποίων επιτεύχθηκε η ταυτοποίηση και η σύλληψη των εννέα (9) συμμετεχόντων στη συμπλοκή.

Από το σημείο του συμβάντος κατασχέθηκε ένα γυάλινο μπουκάλι.

Σημειώνεται ότι τρεις από τους δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για αθλητική βία.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.