Αιματηρή συμπλοκή 10 ατόμων για οπαδικές διαφορές στην Αλεξανδρούπολη – Τέσσερις τραυματίες και 6 συλλήψεις

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ 10 ατόμων σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή ΕΟΤ της Αλεξανδρούπολης, στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, ανάμεσα σε δύο οργανωμένες πλαζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα νεαρά άτομα συνεπλάκησαν για λογους οπαδικών διαφορών με αποτέλεσμα να προκληθούν επικίνδυνες σωματικές βλάβες σε τέσσερα άτομα. Οι πληροφορίες του ThrakiSportS κανουν λόγο για αναβίωση παλιάς κόντρας που υπάρχει τα τελευταία χρόνια στην πόλη ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Το ενδιαφέρον είναι ότι όλα αυτά συνέβησαν αφότου κάποιοι από τους εμπλεκόμενους έπαιζαν καλοκαιρινό άθλημα στην παραλία. Μετά το περιστατικό και την άγρια όπως αποδείχθηκε συμπλοκή, έσπευσαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφεραν τους τραυματίες στο νοσοκομείο. Μάλιστα, οι δύο νοσηλεύονται (προφανώς και λόγω ιδιότητας) σε στρατιωτικό νοσοκομείο.

Οπως έγινε γνωστό το μεσημερι της Δευτέρας, συνολικά έξι άτομα συνελήφθησαν και κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης. Σύμφωνα μάλιστα με το e-evros, στο σημείο βρέθηκαν μπουκάλια μπύρας σπασμένα τα οποία έφεραν ίχνη  αίματος.

Το reportal από από την πλευρά του επιβεβαιώνει οι ομάδες των νεαρών είχαν «διαφορές» αθλητικού τύπου αλλά προσθέτει ότι «αν και υπάρχουν διαθέσιμες όλες οι λεπτομέρειες, δεν θα υπεισέλθουμε σε αυτές επειδή αυτό που πρέπει να καταδικαστεί είναι η λανθάνουσα συμπεριφορά και όχι ο αθλητισμός, τα αθλήματα, οι ομάδες και οι φίλαθλοι».

Στόχος είναι «να καταδικαστούν οι λανθάνουσες συμπεριφορές που δεν χαρακτηρίζουν το φίλαθλο κοινό της Αλεξανδρούπολης συνολικά, αλλά εντοπίζονται μεμονωμένα και σε ορισμένες περιπτώσεις (όπως η συγκεκριμένη) φτάνουν στην υπερβολή», καταληγει στην ανάρτησή του το reportal. H φωτογραφία είναι αρχείου.