Με.. Κυρλίδη το Top10 των καλύτερων τρολαρισμάτων στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου

Στα 10 καλύτερα τρολαρίσματα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου τοποθέτησε η γνωστή αθλητική ιστοσελίδα SDNA την κλήρωση της ΠΑΕ Ξάνθη για το σπίτι του Αλέξη Κούγια.

«Βάζω στοίχημα το σπίτι μου, ότι ο ΠΑΟΚ θα περάσει από την Ξάνθη. Και ξέρετε, το σπίτι μου δεν είναι και κάτι μικρό, είναι αρκετά μεγάλο» ήταν τα λόγια του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια πριν από την αναμέτρηση των Πηγαδίων ανάμεσα σε Ξάνθη και ΠΑΟΚ, ατάκα που αναδείχθηκε μέσα από το ThrakiSportS.

Κάθως το παιχνίδι έληξε ισόπαλο (1-1) και το στοίχημα είναι… στοίχημα, η ΠΑΕ Ξάνθη έκανε σε ζωντανή μετάδοση κλήρωση για το σπίτι του γνωστού ποινικολόγου, με τον υπεύθυνο επικοινωνίας του ΑΟΞ Μπάμπη Κυρλίδη να ανακοινώνει τον «τυχερό» της κληρωτίδας, που ήταν ο μασέρ της ομάδας, Γρηγόρης Νταβογιάν.

Η «εκδήλωση»-τρολάρισμα συλλέχθηκε ως ένα από τα 10 κορυφαία τρολαρίσματα από το SDNA στην γενικότερη ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Παρακάτω η σχετική λίστα (με αυτό της ΠΑΕ Ξάνθη στο Νούμερο 8):

1. Το 2006, εν μέσω έντονων διαμαρτυριών του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία της σεζόν, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης στέλνει δώρο σε όλους τους προέδρους των ομάδων Α’ Εθνικής ένα μπουκάλι κρασί «Παράγκα» και το DVD του τριφυλλιού με τα διαιτητικά λάθη για τα οποία διαμαρτυρόταν.

2. Λίγες μέρες μετά, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Στάδιο Καραϊσκάκη και θα επικρατήσει με 3-2. Το πιθανόν μεγαλύτερο τρολ του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Σωκράτης Κόκκαλης, μεταξύ άλλων δηλώνει μετά το ματς. «Δεν θα πιω το κρασί «παράγκα», αλλά το «Da Pipa».

3. Έτος 2015 και ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο Στάδιο Καραϊσκάκη. Την ΑΕΚ του «ερχόμαστε» που είχε μόλις ανέβει ξανά στη Super League. Οι ερυθρόλευκοι επικρατούν με 4-0 και με ένα λιτό τιτίβισμα σχολιάζουν… «Μας λείψατε».

4. Το 2016, ο Πανσερραϊκός που είχε αναπτύξει έντονη δραστηριότητα στα social media και ξεχώριζε με έξυπνο και άμεσο χιούμορ, θα σχολιάσει το ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ στο στάδιο Καραϊσκάκη. «Παλιά στις αλάνες λέγαμε στα τρία κόρνερ πέναλτι. Στις τρεις διακοπές τι γίνεται? #olypaok#Greek_footballistan»

5. Το προηγούμενο καλοκαίρι, ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε με τον Άγιαξ για τα προκριματικά του Champions League. Μια από τις… πολλές φορές που η κληρωτίδα έβγαλε το ίδιο ζευγάρι. Το τιτίβισμα από την ΠΑΕ προς την UEFA ήταν αρκετά αιχμηρό. «Αγαπητό Champions League την επόμενη φορά κάνε την κλήρωση των υπόλοιπων ομάδων και τοποθέτησέ μας απέναντι στον Άγιαξ κατευθείαν».

6. Δημήτρης Γιαννακόπουλος στα καλύτερά του. Εδώ κι αν υπάρχει τεράστια γκάμα να επιλέξεις, ωστόσο η πρόταση του προηγούμενου καλοκαιριού κερδίζει κατά κράτος τις προσωπικές δημοσιεύσεις για τον Ολυμπιακό και τους αδερφούς Γιαννακόπουλου. «Όποιος φίλαθλος του Ολυμπιακού επιθυμεί να παρακολουθήσει τις αναμετρήσεις της Basket League -όπως φυσικά και των άλλων διοργανώσεων που θα μετέχει ο Παναθηναϊκός- προσκομίζοντας την κάρτα διαρκείας της ΚΑΕ Ολυμπιακός της περσινής αγωνιστικής περιόδου, θα έχει 50% έκπτωση στην αγορά εισιτηρίου διαρκείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ».

7. Η απάντηση! Το troll σε επόμενο επίπεδο από τον Γιώργο, τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο και την ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία σε απάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου θα δημοσιεύσει απόδειξη ότι κατέθεσε οκτώ ευρώ στο λογαριασμό για το PAO Alive. «Ανταποκρινόμενοι στην έκκληση για βοήθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προκειμένου να μείνει ζωντανός ο μεγάλος μας αντίπαλος, συμβάλαμε κι εμείς στον αγώνα του «Keep Pao Alive»», η λεζάντα. «Δεν δίνετε τα οκτώ ευρώ καλύτερα στον Μιλουτίνοφ ή στη ΔΕΗ», η επόμενη πληρωμένη απάντηση του ισχυρού άντρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

8. Γιώργος Σαββίδης. Θαμώνας των social media και με διδακτορικό στο τρολάρισμα. Εκείνο, όμως, που είναι ανάμεσα στα καλύτερά του, αν όχι το καλύτερο, δεν ήταν ούτε για τον ΠΑΟΚ, ούτε για τον Ολυμπιακό. Βασικά και για τους δύο ήταν, αλλά χωρίς να αναφέρεται κανείς εκ των δύο. «Ασίστ Γιαννούλης. Γκολ Λημνιός. Πού ανήκουν οι μετοχές της Αρμενίας», έγραψε στη διάρκεια του αγώνα της Εθνικής μας ομάδας!

9. Το πλέον πρόσφατο και ενδεχομένως το καλύτερο! «Βάζω στοίχημα το σπίτι μου, ότι ο ΠΑΟΚ θα περάσει από την Ξάνθη. Και ξέρετε, το σπίτι μου δεν είναι και κάτι μικρό, είναι αρκετά μεγάλο». Ο Αλέξης Κούγιας έκανε τη δήλωση, η Ξάνθη έκανε την κλήρωση. Και, μάλιστα, σε live streaming. Μετά την ισοπαλία στα Πηγάδια η ακριτική ΠΑΕ διενήργησε κλήρωση ανάμεσα σε παίκτες και προσωπικό της ομάδας για να κληρωθεί το σπίτι που πόνταρε πριν το Ξάνθη – ΠΑΟΚ στη νίκη του δικέφαλου ο Αλέξης Κούγιας. Όλοι οι παίκτες και το προσωπικό της Ακριτικής ΠΑΕ, πλην του τεχνικού τιμ, μαζεύτηκαν στην αίθουσα όπου είχε στηθεί μια κληρωτίδα και πραγματοποιήθηκε η κλήρωση που έφερε νικητή τον μασέρ της ομάδας Γρηγόρη Νταβογιάν. Στο μασέρ της ομάδας, μάλιστα, δόθηκε και ένας φάκελος με 1.500 ευρώ για τα πρώτα έξοδα που θα χρειαστεί για το νέο του σπίτι.

10. Τελευταίο και καλό. Γιατί το αυτοτρολάρισμα είναι το καλύτερο. Ανάμεσα σε κατά καιρούς ευφυέστατα πανό, οι οπαδοί του Ηρακλή ανέβασαν και αυτό στις αρχές της φετινής σεζόν, η οποία τους βρήκε στη Γ’ κατηγορία ΕΠΣΜ. «Τώρα αν μπορείτε ρίξτε μας». Το πανό γίνεται ακόμα πιο τρολ, αν σκεφτεί κανείς ότι η σεζόν λόγω κορωνοϊού δεν ολοκληρώθηκε (σ.σ. ο Ηρακλής ανέβηκε κατηγορία ως πρώτος τη στιγμή της διακοπής).