Γιάννης Θερμός: «Θα ήθελα πολύ να παίξουμε Γ’ Εθνική αλλά αυτό αφορά τη διοίκηση»

Μετά και τις δηλώσεις του Τάκη Τσαγκρώνη για σοβαρό ενδεχόμενο θέσπισης έξι ομίλων στην Γ’ Εθνική στο πλαίσιο μιας ευρύτερης αναδιάρθρωσης, άνοινξε διάπλατα ο δρόμος για άνοδο του Αρίωνα Ξάνθης.

Ο Αρίωνας είναι η ομάδα που βρισκόταν στην κορυφή της βαθμολογίας του ανατολικού ομίλου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ την στιγμή της διακοπής του πρωταθλήματος, σε ισοβαθμία μεν με την ΑΕ Κομοτηνής αλλά υπερτερώντας σε αυτήν. Θεωρητικά είναι αυτός που μαζί με τον πρωτοπόρο και αήττητο στον δυτικό όμιλο ΚΑΟΔ διεκδικούν την άνοδο. Ωστόσο πλέον είναι πολύ πιθανό να ανέβουν και οι δύο.

«Σίγουρα αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση στο χέρι μας. Θα έλεγα ότι αυτό αφορά κυρίως την διοίκηση. Δεν μπορώ να σας απαντήσω σε κάτι τέτοιο. Παρόλα αυτά σίγουρα εγώ προσωπικά θα ήθελα να παίξουμε στην Γ’ Εθνική, αυτό δεν το συζητάμε», ήταν τα λόγια του προπονητή του Αρίωνα Γιάννη Θερμού στο ThrakiSportS, κληθείς να σχολιάσει αυτές τις τελευταίες εξελίξεις που μπορεί να φέρουν την ομάδα του με δικαίωμα ανόδου στα εθνικά πρωταθλήματα (θα είναι η τρίτη από την πόλη της Ξάνθης).

Οσο για το άκομψο τέλος της σεζόν; Ο Γιάννης Θερμός απαντά: «Μας ήρθε ξαφνικό όλο αυτό με την διακοπή, όχι μόνο σε εμάς αλλά σε όλες τις ομάδες νομίζω. Εμείς από την μεριά μας δώσαμε κάποιες οδηγίες στους αθλητές για την φυσική τους κατάσταση όσο μπορούσαμε και μας επιτρεπόταν. Μας αφήνει μια πικρία το γεγονός ότι δεν τελείωσε η χρονιά αγωνιστικά. Φυσικά υπάρχουν και πιο σοβαρά θέματα όπως η ανθρώπινη ζωή δεν το συζηταμε, αλλα θα θέλαμε να τελειώσουμε την χρόνια είτε πετυχαινοντας είτε και όχι τους στόχους μας. Σε κανέναν δεν αρέσει που τελείωσε έτσι».