Αναβάλλεται λόγω Covid-19 η καθιερωμένη συνάντηση της Ορεστιάδας στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά

Πικρία και στεναχώρια εξέδρασε ο Γιάννης Κυλίτσης για την μη πραγματοποίηση των προγραμματισμένων για τον Ιούνιο φιλικών στην Ορεστιάδα στην μνήμη του Νίκου Σαμαρά εξαιτίας του Covid19.

Ο παλαίμαχος πασαδόρος του ΑΟ Ορεστιάδας και συμπαίκτης του αείμνηστου Νίκου Σαμαρά ανακοίνωσε στο προσωπικό του προφίλ την μη πραγματοποίηση των φιλικών αγώνων παλαιμάχων εξαιτίας του COIVD19, τα οποία έχει προγραμματιστεί να δεξάγονται κάθε τρία χρόνια στην μνήμη του Νίκου Σαμαρά σε συνεργασία με τον Δήμαρχο της πόλης Βασίλη Μαυρίδη.

Όπως ο ίδιος αναφέρει στο ποστάρισμα του είχαν συμφωνήσει παλαίμαχοι και Βασίλης Μαυρίδης να γίνονται αυτοί οι αγώνες κάθε τρία χρόνια (τελευταία ήταν το 2017), έτσι ώστε να μην ξεχαστεί η μνήμη του “αετού” του ελληνικού βόλεϊ.

Το φετινό φιλικό είχε προγραμματισθεί να είναι διεθνές με αντιπάλους παλαίμαχους αθλητές της Σερβίας και της Βουλγαρίας ενώ παράλληλα θα εμπλουτιζόταν με εκδηλώσεις αγώνων των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων, σεμινάριο προπονητών και συζήτηση για το μέλλον του αθλήματος από κορυφαίους επιστήμονες.

Πάντως, ο ίδιος ο Κυλίτσης έδωσε την υπόσχεση του και τον λόγο του όλες αυτές οι εκδηλώσεις να πάρουν σάρκα και οστά του χρόνου με ασφάλεια για να τιμήσουν τον Νίκο Σαμαρά.

Δείτε το ποστάρισμα του Γιάννη Κυλίτση: