Αίτημα να μεταδοθεί η τηλεδιάσκεψη της ΕΣΑΠ στα ΜΜΕ μετά τις καταγγελίες για τον Εθνικό

Σε μια περίεργη για τα δεδομένα της ΕΣΑΠ πρόταση προχώρησε η Ελπίδα Αμπελοκήπων μετά τις αντιδράσεις που προέκυψαν για την στάση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην προηγούμενη συνάντηση της Λίγκας, την οποία δημοσίευσε αρχικά το ThrakiSportS αλλά και τις αντιδράσεις κυρίως του ΠΑΟΚ και του ΠΑΟ απέναντι και σε άλλες ομάδες αλλά και τον Εθνικό και κυρίως τον “Teo Black”.

Στην πρόταση της η Ελπίδας Αμπελοκήπων ζητάει η διεξαγωγή της τηλεδιάσκεψης της Λίγκας να γίνει υπο την παρουσία ανθρώπων από τα ΜΜΕ, πρόταση η οποία θα αποσταλεί γραπτώς προς την ΕΣΑΠ τις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελπίδας Αμπελοκήπων:

«Το Τ.Α.Α. Ελπίς Αμπελοκήπων γνωστοποιεί την πρότασή του να είναι η προσεχής συνεδρίαση – τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ «ανοιχτή» για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ώστε να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν απευθείας μέσω του διαδικτύου και να διαμορφώσουν ολοκληρωμένη άποψη για τις εξελίξεις σχετικά με το παρόν και το μέλλον του ελληνικού βόλεϊ.

Η συγκεκριμένη πρόταση, η οποία θα αποσταλεί και εγγράφως στην Ε.Σ.Α.Π., έχει ως στόχο την ενίσχυση της διαφάνειας και την επιθυμία μας για έγκυρη και άμεση ενημέρωση του κόσμου του βόλεϊ, προκειμένου να μην υπάρξει καμία παραπληροφόρηση, καμία παρερμηνεία ή παράλειψη γεγονότων γύρω από τις τοποθετήσεις, τις απόψεις και εν τέλει τις προθέσεις κάθε σωματείου – μέλους της Ε.Σ.Α.Π.»,