Τέλος από το ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθη μετά από 10 χρόνια ο Μπερμπέρογλου – Έκπληξη ο αντικαταστάτης του

Ήταν Ιούνιος του 2010 όταν ο Γιώργος Μπερμπέρογλου είχε εκλεγεί για πρώτη φορά μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθη.

Τότε ο Χρήστος Πανόπουλος επέλεγε πολυπληθή σχήματα και στο πλαίσιο ανοίγματος προς τους φλάθλους της Ξάνθης, όπως είχε δεσμευθεί μετά την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία με συγκλονιστική την παρουσία του κόσμου, είχε αποφασίσει να συμπεριλάβει στο ΔΣ τρεις φιλάθλους της.

Ιούνιο του 2010 είχαν εκλεγεί ο Γιώργος Κεχλιμπάρης από τους Χanthi Fans, ο Γιώργος Μπερμπέρογλου από τους Ακρίτες και ο Βασίλης Σταυρακάρας, μη οργανωμένος. Στο τότε ΔΣ συμμετείχαν ακόμα οι Αρης Πιαλόγλου, Βασίλης Κοντοβαζαινίτης, Νίκος Επιτρόπου, Κώστας Κομνηνός, Νίκος Δαμκαλής και Γιώργος Κασναφέρης.

Τα χρόνια πέρασαν, διοικήσης άλλαζαν αλλά όλο αυτό το διάστημα της δεκαετίας μόνο τρία πρόσωπα παρέμεναν σταθερές στο ΔΣ. Ο Άρης Πιαλόγλου, ο Νίκος Δαμκαλής και ο Γιώργος Μπερμπέρογλου. Από το μεσημέρι της Δευτέρας στην κλειστή αυτή ομάδα μετέχουν μόνον οι δύο πρώτοι, αφού ο Μπερμπέρογλου αποτελεί πλέον παρελθόν από το ΔΣ, όχι όμως φυσικά και από την ομάδα της καρδιάς του.

Μάλιστα, αίσθηση προκαλεί και το πρόσωπο που εξελέγη στην θέση του ουσιαστικά στο νέο ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθη, το οποίο γνωστοποιήθηκε εμμέσως από την αλλαγή στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Ο λόγος για τον μόλις 31 ετών Κωνσταντίνο Γεωργούλα, γιο του κουμπάρου του Πανόπουλου Λάμπρου Γεωργούλα. Για όσους θυμίζει κάτι το όνομα, ο Λάμπρος Γεωργούλας συνέβαλε πολύ την περίοδο που γεννήθηκε ο Κωνσταντίνος στην εδραίωση της Ξάνθης στα μεγάλα σαλόνια. Έπαιξε «σημαντικό ρόλο στην ευημερία της ομάδας, ειδικά στα πρώτα χρόνια, καθότι άνθρωπος με τρομερό επιχειρηματικό μυαλό και εξαιρετικός στους αριθμούς», όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο ThrakiSportS ο Λάκης Σαρχόσης, ένας από τους ανθρώπους που έφερε τον Πανόπουλο στην Ξάνθη στις αρχές της δεκαετίας του ’90.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, το νέο μέλος του ΔΣ της (το μοναδικό για το οποίο αναφέρονται κάποια βιογραφικά στοιχεία και υπάρχει φωτο του) «γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989. Αποφοίτησε από Αμερικάνικο Κολλέγιο των Αθηνών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στο τομέα διοίκησης επιχειρήσεων. Μιλάει αγγλικά και γαλλικά. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα από το 2013 στο χώρο των αυτοκινήτων».

Αυτή είναι η μοναδική αλλαγή στο ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθη, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του ThrakiSportS όλων των προηγούμενων ημερών, το οποίο επέμενε να τονίζει (κόντρα στην παραφιλολογία που είχε αναπτυχθεί από πολλούς) ότι ΔΕΝ αναμένονται ουσιώδεις αλλαγές. Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος παραμένει ο Άρης Πιαλόγλου, αντιπρόεδρος ο Γιώργος Στράτος.

Συνοπτικά, η σύνθεση του νέου ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθη:

Πρόεδρος: Αριστείδης Πιαλόγλου
Αντιπρόεδρος: Γιώργος Στράτος
Μέλη: Νίκος Δαμκαλής, Νίκος Χαλαβάζης, Κωσταντίνος Γεωργούλας.