Τα θετικά λόγια των ταλαντούχων αδερφών Ερμείδη για τον Λεύκιππο Ξάνθης!

Ο Δημήτρης και ο Παναγιώτης Ερμείδης, παίχτες της Καρδίτσας στην Α2 και Λαυρίου στην Α1 αντίστοιχα, με καταγωγή από την Ξάνθη, μίλησαν με πολύ θετικά λόγια για τον οργανισμό του Λεύκιππου, καθώς και για την φετινή γλυκόπικρη όπως αναφέρεται χρονιά.

Ο μικρότερος Δημήτρης, μόλις στα 19 του, έχει προλάβει να συμπληρώσει μια τριετία στην Α1, ως καλαθοσφαιριστής του Προμηθέα Πατρών και του Λαυρίου. ΑΠό την άλλη ο Παναγιώτης στα 21 του έκανε μια εξαιρετική σεζόν με την Καρδίτσα στην Α2.

Δείτε αναλυτικά μερικές από τις δηλώσεις των δύο αθλητών και τα όμορφα λόγια για την προσπάθεια του Λεύκιππου:

Δημήτρης Ερμείδης: «Είναι πολύ καλό να έχεις συμμετοχή στη Basket League αυτή την ηλικία γιατί καθημερινά έχεις την ευκαιρία να παίρνεις πολλές εμπειρίες και εικόνες μέσα από τις προπονήσεις και να βλέπεις πώς λειτουργούν κάποιοι παίκτες που είναι πολύ πιο έμπειροι από σένα. Είμαι τυχερός καθώς και οι δύο ομάδες που έχω παίξει στην Α1, ήταν τρομερές όσον αφορά τους προπονητές και το τεχνικό τιμ. Με βοήθησαν πάρα πολύ στο να εξελιχτώ και να βελτιωθώ ως παίκτης. Είναι πολύ θετικό για μένα που κατάγομαι από την Θράκη να υπάρχει μια τέτοια ομάδα στη Ξάνθη, όπως ο Λεύκιππος, που θριαμβεύει από χρονιά σε χρονιά! Θα είναι καλό ο σύλλογος να αποτελέσει ορόσημο στη Ξάνθη και γενικότερα στη Θράκη γιατί η επαρχία δεν «ακούγεται» και πολύ όσον αφορά τις ομάδες”.»

Παναγιώτης Ερμείδης: «Σίγουρα είναι πολύ καλό και πολύ θετικό η πόλη σου να έχει μια ομάδα όπως ο Λεύκιππος, που πρωταγωνιστεί και μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο μέλλον σε ακόμη υψηλότερες κατηγορίες. Όταν αγωνίζεσαι εκτός του τόπου του, δηλαδή σε άλλες πόλεις, το να έχει η Ξάνθη έναν σύλλογο που πηγαίνει καλά, είναι κάτι που το έχεις πάντα το πίσω μέρος του μυαλού σου. Σίγουρα, αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα είναι ότι ο Λεύκιππος αποτελεί μια σοβαρή ομάδα! Το να έχεις κατορθώσει να έχεις τόσες πολλές επιτυχίες σε μια τετραετία, δείχνει μια σοβαρότητα από πλευράς διοίκησης. Δείχνει, επίσης, το μεράκι που έχουν οι άνθρωποι της ομάδας. Είμαι χαρούμενος για όλα αυτά καθώς ο Λεύκιππος είναι μια ομάδα της πόλης μου, της Ξάνθης. Είναι πολύ θετικό για μένα που κατάγομαι από την Θράκη να υπάρχει μια τέτοια ομάδα στη Ξάνθη, όπως ο Λεύκιππος, που θριαμβεύει από χρονιά σε χρονιά! Θα είναι καλό ο σύλλογος να αποτελέσει ορόσημο στη Ξάνθη και γενικότερα στη Θράκη γιατί η επαρχία δεν «ακούγεται» και πολύ όσον αφορά τις ομάδες»