Super League: Αποθέωση Ουάρντα από τον Νίκο Ουσταμπασίδη

Το εγκώμιο του Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή, Αμρ Ουάρντα, που ανήκει στον ΠΑΟΚ, έπλεξε ο προπονητής της Ένωσης Αλεξανδρούπολης και πρώην βοηθός προπονητή του Γ.Χ Γεωργιάδη στους Θεσσαλονικείς, Νίκος Ουσταμπασίδης.

Σχετικά με ερώτηση για τον Αιγύπτιο στην «Metrosport», απάντησε αρχικά: «Νομίζω ότι δεν είμαι εγώ ο αρμόδιος να πω. Ο Ουάρντα έχει δείξει πολλά χαρίσματα, είναι ικανός αλλά σε ένα σύλλογο άλλοι πρέπει να κρίνουν γιατί δεν είναι μόνο το αγωνιστικό κομμάτι. Τα προσόντα και τις δυνατότητές του τα έχουμε δει όλοι. Ασφαλώς, όμως, για να είναι έξω από τον ΠΑΟΚ θα υπάρχουν κάποιοι λόγοι, εγώ σαν προπονητής θα τον ήθελα, καθαρά αγωνιστικά».

Εν συνέχεια, πρόσθεσε: «Παίζει ρόλο η διαχείριση, τα πρόσωπα. Ίσως στον Ατρόμητο ήταν κατάλληλες οι συνθήκες. Δεν ξέρουμε, επίσης, σε τι κατάσταση ήταν ο ίδιος. Οι παίκτες από αφρικανικές χώρε είναι ιδιαίτεροι και παίζει ρόλο και το περιβάλλον. Ίσως την δεδομένη στιγμή να μην υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι στον ΠΑΟΚ. Αν δεν τον ξέρω τον θέλω, αλλά είναι μία συνταγή που δεν έχει πετύχει».