Ντοκουμέντο: Δηλωμένος από Ταρνατόρο στην ΕΛΑΣ ως εκπρόσωπος του… Ολυμπιακού σε ματς με τον Εθνικό ο «Teo Black»

Ο εκπρόσωπος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην κρίσιμη ψηφοφορία του ΕΣΑΠ Θεόδωρος Μαυρίδης, ο οποίος ψήφισε υπέρ του να δοθεί στα χαρτιά ο τίτλος στον Ολυμπιακό, αποδεικνύεται με τον πιο επίσημο τρόπο ότι εκτός από εκπρόσωπος του Εθνικού έχει εκπροσωπήσει επισήμως και τον… Ολυμπιακό.

Μάλιστα, αυτό τελεί σε γνώση της ΕΣΑΠ και του προέδρου της Παντελή Ταρνατόρου, ο οποίος άλλωστε τυγχάνει και ο αντιπρόεδρος του τμήματος βόλεϊ του Ολυμπιακού. Το Sdna προχωρώντας την υπόθεση που ξεκίνησε από ένα δημοσίευμα του ThrakiSportS, παρουσίασε το βράδυ της Παρασκευής «ένα επίσημο έγγραφο που αποδεικνύει έμπρακτα όσα καταγράφηκαν και διαλύει κάθε αξιοπιστία της ΕΣΑΠ, ένα έγγραφο-ντροπή για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και κατ’ επέκταση για το βόλεϊ, αλλά και προσωπικά για τον Παντελή Ταρνατώρο», όπως σχολιάζει η αθηναϊκή ιστοσελίδα.

Πρόκειται για επίσημο έγγραφο πριν από τον αγώνα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τον Ολυμπιακό για την 8η αγωνιστική της Volley League της σεζόν 2018-19, που περιγράφει την σύσκεψη με την ΔΕΑΒ για τα μέτρα ασφαλείας.  Σε αυτό το χαρτί αναφέρονται οι συμμετέχοντες στην σύσκεψη και ανάμεσά τους προκαλεί αίσθηση ότι ως επίσημος εκπρόσωπος του Ολυμπιακού αναφέρεται ο Θεόδωρος Μαυρίδης. Ο ίδιος άνθρωπος που στις τελευταίες συσκέψεις της ΕΣΑΠ δηλώνεται ως εκπρόσωπος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και μπορεί να κρίνει μέχρι και το που θα καταλήξει ο φετινός τίτλος με αυτήν του την ιδιότητα.

«Να το ξαναπούμε για να το καταλάβετε και να το χωνέψετε. Ως επίσημος εκπρόσωπος του Ολυμπιακού στην συζήτηση για τα μέτρα ασφαλείας δηλώθηκε ο κύριος Μαυρίδης Θεόδωρος! Αυτός ο δεδηλωμένος οπαδός του Ολυμπιακού, ο οποίος σήμερα δηλώνεται ως εκπρόσωπος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και ως διά μαγείας ψηφίζει (κατ’ εντολή) ό,τι συμφέρει την αγαπημένη του ομάδα, τον Ολυμπιακό!», γράφει χαρακτηριστικά το sdna.

Και προσθέτει: «Ο αντιπρόεδρος του ΤΑΑ Ολυμπιακός που τυγχάνει και πρόεδρος της ΕΣΑΠ, που με τόση ζέση ήθελε να απονείμει με ψηφοφορία το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό, έστελνε έγγραφα στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση και όριζε ως εκπρόσωπο του Ολυμπιακού, τον εκπρόσωπο του… Εθνικού! Απίστευτες καταστάσεις που διασύρουν τον χώρο και επιβεβαιώνουν ότι κάτι… σάπιο υπάρχει στο βασίλειο του ελληνικού βόλεϊ, με εγκατεστημένες περίεργες συμμαχίες, που αποφάσιζαν πάντα κατά το δοκούν. Διότι πλέον, σε ποιον μπορεί να κάνει εντύπωση ότι ο «Teo Black» ψήφισε αυτό που υπαγόρευε το συμφέρον του Ολυμπιακού στην ψηφοφορία;».

Το Sdna καλεί μάλιστα την ΕΣΑΠ να τοποθετηθεί. «Διότι η πληροφορία αναφέρει κι είναι απολύτως επιβεβαιωμένη ότι αυτό δεν συνέβη μόνο μία φορά, αλλά και την τρέχουσα σεζόν, στις 16/02/2020 στον αγώνα που διεξήχθη στην Αλεξανδρούπολη!», όπως αναφέρει η ιστοσελίδα.