Αναβολή 15 ημερών στις εξελίξεις ενώπιον CAS για την προσφυγή Ολυμπιακού κατά Ξάνθης και ΠΑΟΚ

Αναβολή δεκαπέντε ημερών φέρεται να ζήτησε ο Ολυμπιακός αναφορικά με την προσφυγή του στο CAS κόντρα σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη, στην οποία ζητά τον υποβιβασμό των δυο ομάδων.

Αν και οι λόγοι δεν έχουν γίνει γνωστοί, εκτιμάται από μέσα ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης ότι το αίτημα από τους «ερυθρόλευκους» πιθανώς να σχετίζεται με την πληρότητα του φακέλου που πρέπει να καταθέσουν στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο.

Δεδομένου ότι ο Ολυμπιακός ήταν ο πρώτος που κίνησε την διαδικασία για το CAS, το να έρχεται τώρα και να ζητάει αναβολή, εμφανίζεται σε επικοινωνιακό τουλάχιστον επίπεδο ως… ήττα για την ομάδα του Πειραιά.

Αυτό μάλιστα που μάλιστα αξίζει να σημειωθεί είναι πως η πλευρά του Ολυμπιακού δεν αρνείται την παράταση που ζήτησε, κάνοντας λόγο για… καθυστέρηση λόγου κορονοϊού. Ο πρώτος που έκανε πάντως την σχετική αποκάλυψη ήταν ο Κυριάκος Θωμαΐδης στον Metropolis.

Πάντως αργά το βράδυ της Τετάρτης με διαρροή από το λιμάνι απάντησαν ότι δεν ζήτησαν ποτέ αναβολή και μάλιστα απάντησαν θετικά να συνεκδικαστούν οι προσφυγές των δύο συλλόγων αλλά ο ΠΑΟΚ ζητησε διορία για να απαντήσει και ουσιαστικά δεν συμφωνούσε με τη συνεκδίκαση.

«Ο Ολυμπιακός λοιπόν δεν ζήτησε καμία αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης. Απλώς, λόγω COVID-19 τα πάντα έχουν πάει πιο πίσω. Αυτόματα το CAS εξαιτίας της πανδημίας δέχεται προθεσμία για την κατάθεση συμπληρωματικών εγγράφων», αναφέρει η διαρροή από τον Ολυμπιακό.