Απόλυτη κάλυψη από το ΤΑΑ Εθνικός στον Teo Black και την ψήφο υπέρ τίτλου στα χαρτιά στον Ολυμπιακό

Απόλυτη κάλυψη στον εκπρόσωπό του Θεόδωρο Μαυρίδη παρείχε το ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης με δελτίο Τύπου που εξέδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης.

Σε αυτό αναφέρεται ότι ο κ. Μαυρίδης ψήφισε ακριβώς όπως είχε συζητήσει και είχε συμφωνηθεί με τη διοίκηση του ΤΑΑ. Επίσης, πλέκεται το εγκώμιό του με την χαρακτηριστική αναφορά ότι «ζει για τον αθλητισμό» και όχι «από τον αθλητισμό».

Υπενθυμίζεται ότι η όλη στάση του εκπροσώπου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο ΔΣ της ΕΣΑΠ το βράδυ της Τρίτης αποτέλεσε αντικείμενο εκτενούς άρθρου του ThrakiSportS που έτυχε μεγάλης προβολής και αναπαραγωγής από site της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Πάντως, δεν υπάρχει η παραμικρή διάψευση στα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα.

Η ανακοίνωση: «Η σημερινή διοίκηση του ΤΑΑ Εθνικός έχει σκοπό να τιμήσει και να προβάλει το ίδιο το άθλημα. Την προσωπική προβολή την παραχωρούμε στους “σωτήρες” του.Όσον αφορά την ψηφοφορία στην διαδικτυακή συνεδρίαση της ΕΣΑΠ ,ο κ. Μαυρίδης ψήφισε έτσι όπως είχαμε συζητήσει και συμφωνήσει. Όποιος από τον “Τύπο”, ενδιαφερόταν να ενημερωθεί ,δεν είχε παρά να ρωτήσει.Για τον Teo, έχουμε μόνο να αναγνωρίσουμε, ότι ζει και εργάζεται ΓΙΑ τον αθλητισμό και όχι ΑΠΟ τον αθλητισμό. Υ.Γ. Δεν σκοπεύουμε να σας κουράσουμε με άλλη ανάρτηση».