Ξεκίνησαν προπονήσεις στην… παραλία οι κολυμβητές του ΝΟΑ αλλά χωρίς τήρηση αποστάσεων

Το κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης παραμένει κλειστό δεν ακούγεται ούτε ψίθυρος για το πότε θα ξανανοίξει, όπως και όλα τα κολυμβητήρια της χώρας, αλλά οι προπονήσεις σε ανοιχτούς χώρους επιτρέπονται πλέον και για τους κολυμβητές.

Ετσι λοιπόν και οι κολυμβητές του ΝΟΑ, εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό, πήγαν… παραλία και αποφάσισαν να ξαναξεκινήσουν από εκεί εντελώς άτυπα τις… προπονήσεις τους. Άλλωστε δυο μήνες χωρίς την παραμικρή επαφή με το κολύμπι είναι πολλοί για ανθρώπους που ασχολούνται με την κολύμβηση.

Ετσι λοιπόν συνεννοήθηκαν μεταξύ τους και βρέθηκαν… ομαδικώς κοντά στο αγαπημένο τους υγρό στοιχείο. Άλλωστε είναι αλήθεια πως ο COVID-19 έχει δημιουργήσει μια νέα πραγματικότητα για όλα τα αθλήματα. Και αν υποθέσουμε πως αθλητές του στίβου, ποδοσφαιριστές και μπασκετμπολίστες μπορούν να προπονηθούν σχεδόν παντού για να διατηρήσουν την φυσική τους κατάσταση, στο ερώτημα πως κρατάει ο κολυμβητής την φυσική του κατάσταση την απάντηση έδωσαν οι κολυμβητές του ΝΟΑ.

Οι νεαροί αθλητές εκμεταλλεύτηκαν τον καλό καιρό της Αλεξανδρούπολης, άφησαν την ξηρή προπόνηση και βούτηξαν στο Θρακικό Πέλαγος προκειμένου να αποκτήσουν ξανά επαφή με το νερό που τόσο πολύ αγαπούν. Μπορεί να μην είναι εφικτό να κάνουν κανονική προπόνηση όμως για το συγκεκριμένο άθλημα γνωρίζουμε πως έστω και αυτή η μικρή επαφή με το υγρό στοιχείο μπορεί να αποδειχθεί χρυσάφι για το μέλλον.

Ωστόσο η μεγάλη τους χαρά δείχνει να τους οδήγησε στην καταστρατήγηση των μέτρων προφύλαξης από τον κορονοϊό, που ακόμα οφείλουν όλοι να τηρούν. Βλέπετε, θέλοντας να βγάλουν μια ομαδική φωτογραφία στην παραλία μέσα στο νερό όλοι μαζί αγκαλιασμένοι, την οποία πόσταραν στη συνέχεια στα socia media, μάλλον δεν τήρησαν τις απαραίτητες ακόμα και στην θάλασσα μεταξύ τους αποστάσεις…