Σύλληψη 41χρονου στη Σαμοθράκη για ναρκωτικά και μεταφορά 57χρονου ασθενή στην Αλεξανδρούπολη απ΄το Λιμενικό

Στην σύλληψη ενός 41χρονου προέβησαν στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Α’ Λιμενικού Τμήματος Σαμοθράκης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης, σε συνεργασία με στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και διακριτικής επιτήρησης και με τη συνδρομή σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «ΔΙΑΣ», σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον ανωτέρω έξω από την οικία που διέμενε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν:α) ένα πλαστικό βάζο που περιείχε αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 9,5 grβ) ένα χάρτινο πακέτο τσιγάρων που περιείχε κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα) μικτού βάρους 14,4 gr, καθώς καιγ) ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης

Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Σαμοθράκης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης. ενώ κατηγορείται για παράβαση του νόμου 4139/2013 ”περί εξαρτησιογόνων ουσιών” και του άρθρου 1 παραγράφου 2 του νόμου 3459/2006 “κώδικας νόμων για τα ναρκωτικά“, όπως τροποποιήθηκε, συμπληρώθηκε και ισχύει .

Μεταφορά ασθενή στην Αλεξανδρούπολη.

Άλλη μια διακομιδή ασθενή από το λιμάνι της Καμαριώτισσας με σκάφος του Λιμενικού Σώματος στην Αλεξανδρούπολη. Πρόκειται για 57χρονο που έπρεπε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και έτσι από το λιμένα Καμαριώτισσας Σαμοθράκης διακομίσθηκε στο λιμένα Αλεξανδρούπολης, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Πηγή: https://www.evros-news.gr