Πραγματοποιήθηκε η πρώτη κλήρωση ανάδειξης κυπελλούχου σε ΕΠΣ (για να μαθαίνουμε τι θα δούμε τις επόμενες μέρες και στη Θράκη…)

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (13/5) η διαδικασία της ανάδειξης του κυπελλούχου της ΕΠΣΑΝΑ μέσω της κλήρωσης.

Στην πρωτόγνωρη για τα ποδοσφαιρικά δεδομένα διαδικασία τυχερή μπήκαν στην κληρωτίδα δυο ομάδες που είχαν φτάσει στον τελικό, ο ιστορικός ΓΣ Μαρκό και ο πρωτοπόρος του τοπικου πρωταθλήματος Αστέρας Βάρης που αναδείχθηκε και τυχερή ομάδα της κλήρωσης!

Αξίζει να σημειωθεί πως η διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ πήρε όλα τα μέτρα που προβλέπονταν για την προφύλαξη των παρευρισκομένων λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, στην αίθουσα βρέθηκαν μόλις δέκα άτομα. Κάθε ομάδα είχε μόλις δύο εκπροσώπους. Όλοι φορούσαν μάσκα. Οι καρέκλες τους ήταν σε απόσταση 1,5 μέτρων η μία από την άλλη. Τέλος, έγινε σε κάθε παρεβρισκόμενο στη διαδικασία έγινε θερμομέτρηση πριν την είσοδό του στην αίθουσα.

Γιατί τα αναφέρουμε όλα αυτά; Γιατί σύντομα ακολουθούν και οι αντίστοιχες κληρώσεις στην Θράκη μας. Στον Έβρο ήδη προγραμματίστηκε για την άλλη Τετάρτη 20/5 στο Διδυμότειχο. Στην Ξάνθη έχει οριστεί μια εβδομάδα μετά, στις 27/5. Στην ΕΠΣ Θράκης υπάρχει σε εκκρεμότητα η εκδίκαση μιας ένστασης και για αυτό δεν έχει οριστεί ακόμα.