Ανακοίνωση της Γαίας Δράμας με υπονοούμενο προς τις Αμαζόνες Μαΐστρου

Ανακοίνωση με την οποία θεωρεί τον εαυτό της Πρωταθλήτρια Αν. Μακεδονίας και Θράκης και η ομάδα που πρέπει να ανεβεί στην Α2 Γυναικών, εξέδωσε η Γαία Δράμας αφήνοντας έτσι και ένα μικρό υπονοούμενο για την προ ολίγων ημερών ανακοίνωση των Αμαζόνων Μαΐστρου, οι οποίες δήλωναν έτοιμες για ενδεχόμενη άνοδο στην Α2.

Η ανακοίνωση της Γαία Δράμας αναφέρει:

Μετά την ανακοίνωση της διακοπής των Πρωταθλημάτων ανδρών και γυναικών από την ΕΟΠΕ, βρίσκει την Γαία Δράμας πρώτη και αήττητη σύμφωνα με την εγκεκριμένη από την ένωση βαθμολογία.
1η Γαία Δράμας
2η Αμαζόνες Μαιστρου Αλεξανδρούπολης
3η Α. Ε. Κομοτηνής
4η Άρτεμις Σερρών
Αυτομάτως και ξεκάθαρα στέφεται πρωταθλήτρια Γυναικων στην Περιφέρεια Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας και άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Ενώ αυτή των Αμαζόνων ανέφερε:

Μετά από μια αξέχαστη και άκρως επιτυχημένη χρονιά οι Αμαζόνες ένα βήμα πριν την άνοδο τους στην Α2 Εθνικά Γυναικών!!
Μετα την 1η θέση που κατέλαβε η ομάδα Γυναικών του Α.Ο. Αμαζόνες Μαΐστρου- Αλεξανδρούπολης, στον Ανατολικό Όμιλο της Ε.Σ.ΠΕ. Θράκης-Ανατ. Μακεδονίας, βρίσκεται σε αναμονή των τελικών αποφάσεων της ΕΟΠΕ που θα καθορίσουν την άνοδο των ομάδων στην Α2 Εθνική Γυναικών!!
Οι Αμαζόνες δηλώνουν έτοιμες για το επόμενο μεγάλο βήμα τους!!

Προφανώς και οι δύο ομάδες έχουν δίκαιο αλλά το πρόβλημα που προκύπτει είναι ότι η Γαία Δράμας βρίσκεται στην πρώτη θέση των play off με 6 βαθμούς, βαθμούς τους οποίους πήρε από τους αγώνες με την Άρτεμις Σερρών στον Δυτικό Όμιλο και όχι από τα μεταξύ παιχνίδια με την ομάδα των Αμαζόνων στα play off, πράγμα που ισχύει και για τις Αμαζόνες, οι οποίες έχουν μεταφέρει τους 4 βαθμούς από τα μεταξύ παιχνίδια με την ΑΕ Κομοτηνής στον Ανατολικό Όμιλο.

Αυτό το αδιέξοδο δημιουργείτε από την προκήρυξη της ΕΣΠΕΘΡ, η οποία φυσικά στην αρχή της χρονιάς δεν γνώριζε ότι θα συμβεί αυτή η κρίση αλλά την προκειμένη στιγμή θα πρέπει να βρει μια δίκαιη λύση για όλες τις ομάδες μέσα από μια ευρεία συναίνεση καθώς πρακτικά και η ΑΕ Κομοτηνής και η Άρτεμις Σερρών έχουν ελπίδες για την πρώτη θέση.