Η Εβρίτισσα των Πεύκων Εύα Νικολαΐδου μιλάει για την άνοδο στην Pre League

Μαθηματικά οι Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων πέτυχαν την άνοδο στην Pre League πριν την κρίση του COVID19 και την αναβολή των πρωταθλημάτων, εξαιτίας όμως της αναβολής της Α2 Γυναικών από την ΕΟΠΕ δεν μπόρεσαν να γιορτάσουν αυτήν την άνοδο.

Ανάμεσα στις αθλήτριες που δεν γεύτηκαν το νέκταρ της ανόδου είναι και η Εβρίτισσα διαγώνιος, Εύα Νικολαΐδου, πρώην αθλήτρια της Νίκης Αλεξανδρούπολης, η οποία και συνέβαλε τα μέγιστα για να πετύχουν οι Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων το απόλυτο στο Πρωτάθλημα με 18 στις 18 νίκες (!) και σύνολο 53 βαθμούς. Επιπλέον στην ομάδα των Πεύκων συνάντησε και τον Μανώλη Σκουλικάρη ο οποίος έζησε αρκετά χρόνια σε μικρότερη ηλικία στην Αλεξανδρούπολη.

Το ThrakiSportS ήρθε σε επαφή με την Εύα Νικολαΐδου, η οποία αρχικά μας μίλησε για την απόφαση να πάει στην Θεσσαλονίκη, για το Πρωτάθλημα με τα Πεύκα και κατα πόσο της λείπει το σπίτι της και η Νίκη Αλεξανδρούπολης.

Αρχικά η 24χρόνη διαγώνιος μίλησε για την απόφαση της να αφήσει την Νίκη Αλεξανδρούπολης μετά από πολλά χρόνια και να μετακομίσει στην Θεσσαλονική: “Στην Νίκη όλα αυτά τα χρόνια είχα αξιόλογους προπονητές και περασα όμορφα, ζώντας δυνατές στιγμές. Παράλληλα είχα την τύχη να δημιουργήσω και δυνατές φιλίες. Παρ’ όλα αυτά είναι κάποια στιγμή που θες να δοκιμάσεις κάτι παραπάνω και κάτι διαφορετικό και έτσι η πρόταση της ομάδας από τα Πεύκα ήρθε την κατάλληλη στιγμή ενω συνέπεσε και με την ολοκλήρωση των σπουδών μου οπότε είχα και ακόμη έναν λόγο να φύγω από την Αλεξανδρούπολη. Ήταν μεγάλη πρόκληση για εμένα η μεταγραφή στα Πεύκα, ήξερα ότι ήταν μια ομάδα με υψηλές απαιτήσεις και στόχους, όπως η άνοδος στην Pre League και ήθελα να είμαι κομμάτι μιας τέτοιας ομάδας. Τέλος για την επιλογή των Πεύκων έπαιξε ρόλο και η παρουσία του Μανώλη Σκουλικάρη, ο οποίος μπορεί να σε βοηθήσει να εξελιχθείς ατομικά και αγωνιστικά.

Για την πορεία των Πεύκων και την επίτευξη της ανόδου: “Νιώθω απόλυτα ικανοποιημένη για την άνοδο στην Pre League, δουλέψαμε σκληρά και πολλές ώρες μέσα στο γήπεδο, καθημερινά και πιστεύω το αποτέλεσμα αυτό μας δικαιώνει. Μπορεί ακόμα η Α2 να θεωρείτε ερασιτεχνική κατηγορία αλλά εγώ στα Πεύκα συνάντηση μια σοβαρή και επαγγελματική ομάδα σε οργάνωση, η οποία δεν έχει να ζηλέψει κάτι από πολλές μεγάλες ομάδες και μπορεί να αντιμετωπίσει και άλλες προκλήσεις. Φυσικά και θέλω να αγωνιστώ στην Pre League με εξιτάρει αυτό το γεγονός γιατί το επίπεδο ανεβαίνει ακόμα πιο πολύ και αναμένω την επόμενη μέρα με ανυπομονησία.

Τέλος σε ερώτηση μας αν λείπουν από την ίδια η οικογένεια της, οι φίλοι της και φυσικά η Νίκη Αλεξανδρούπολης απαντάει: “Εννοείται ότι μου λείπουν όλα, οικογένεια, φίλοι, φίλες και η Νίκη Αλεξανδρούπολης μαζί με τις πολλές στιγμές που έζησα. Πιστεύω όμως ότι ορισμένες φορές πρέπει να στερηθούμε μερικά πράγματα για να πάμε ένα βήμα παραπέρα για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε και τα όνειρα μας. Βέβαια όσον αφορά την βολεϊκή οικογένεια που ένιωσα και ήταν η Νίκη την βρήκα και στην Θεσσαλονίκη. Είμαι πολύ τυχερή γιατί η ομάδα των Πεύκων με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή σαν μια νέα οικογένεια και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό και σίγουρα δεν μετανιώνω για την απόφαση μου αυτή.