ΕΠΣ Θράκης: Τα «μπράβο» και τα «ευχαριστώ» του προέδρου της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου για τον τίτλο

Με το απρόσμενο τέλος των τοπικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων, οι βαθμολογίες οριστικοποιήθηκαν. Αυτό σημαίνει πως η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου -ως πρώτη στη βαθμολογική κατάταξη της Α’ ΕΠΣ Θράκης- είναι η νέα πρωταθλήτρια του νομού και η ομάδα που παίρνει το «εισιτήριο» για τη Γ’ Εθνική, στην οποία επιστρέφει.

Το ευχαριστώ τους προς όλους όσοι συνέδραμαν στην προσπάθεια, μετέφερε ο πρόεδρος του συλλόγου Φίλιππος Τσουρπουδής με προσωπική του δήλωση. Η δήλωση έχει ως εξής:

«Το Δ.Σ. της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου οφείλει να δώσει πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μας και συγκεκριμένα στους ποδοσφαιριστές μας, στον άξιο προπονητή μας και στο προσωπικό που ήταν δίπλα στην ομάδα μας, για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν όλη τη χρονιά για να πετύχουν την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Ίσως ένα μεγάλο μπράβο θα ήταν λίγο νομίζουμε γι’ αυτό που πέτυχαν. Είναι όλοι τους άξιοι.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αφανείς ήρωες του συλλόγου, και αναφέρομαι στα μέλη του Δ.Σ. που έδωσαν όλοι τους και ο καθένας ξεχωριστά το δικό τους αγώνα, για να προκύψει το τελικό αποτέλεσμα. Μπράβο και σε αυτούς, και σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την άψογη συνεργασία».