Επισημοποιήθηκε η διάσπαση στην νυν διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας ενόψει και των επόμενων εκλογών

Επαληθεύτηκαν οι φήμες και πλέον επίσημα υπάρχει και αντιπολίτευση εντός του ΔΣ της ΕΠΣ Καβάλας.

Ήταν κάτι που στα ποδοσφαιρικά στέκια της πόλης αλλά και στους ποδοσφαιρικούς παράγοντες της Θράκης ήταν γνωστό αλλά πλέον έγινε πιο επίσημο, μετά από ανάρτηση στο facebook του εκπροσώπου της Θάσου στο ΔΣ Παναγιώτη Διακουμή που είναι ένας από τους πέντε που συμμετέχουν σε αυτή την κίνηση, της οποιας το όνομα θα είναι Ποδοσφαιρική Αναγέννηση με στόχο την ανάληψη της ΕΠΣ στις επόμενες εκλογές.

Δεν υπάρχει κάποια έκπληξη στα ονόματα. Ο πρώην γραμματέας για πολλά χρόνια της ΕΠΣΚ Χρόνης Γκαϊτατζής και οι εκλεγμένοι σύμβουλοι Χρήστος Παρασκευάς, Τάσος Στεφανίδης, Γιώργος Σουφλέρης (πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΚ) και ο Παναγιώτης Διακουμής απαρτίζουν τη βάση της κίνησης που θα διεκδικήσει την διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας στις επόμενες εκλογές, κόντρα στο σχήμα που τρέχει αυτήν την περίοδο την Ένωση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση στο επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνουν γνωστά και τα υπόλοιπα ονόματα των παραγόντων που θα είναι κοντά σε αυτή την προσπάθεια.

Οπως υπενθυμίζεται σε σχετικό δημοσίευμα της «Πρωινής», όλοι τους ήταν βασικοί συνεργάτες του νυν προέδρου Μιχάλη Παπαδόπουλου στις προηγούμενες εκλογές όπου είχε γίνει η ανατροπή με 29-28 ψήφους και είχε χάσει την προεδρία ο προηγούμενος πρόεδρος της ΕΠΣΚ Μπάμπης Ευσταθιάδης. «Μέχρι πάντως να έρθουν οι επόμενες εκλογές στην ΕΠΣΚ, δεν αποκλείουμε να υπάρχει και τρίτη παράταξη που θα διεκδικήσει την πρωτιά», επισημαίνεται το δημοσίευμα ενώ άλλα δημοσιεύματα τονίζεται ότι το παρασκήνιο θα είναι έντονο όπως και οι συμμαχίες που θα διαμορφωθούν με τα απαραίτητα ανταλλάγματα.

Υπενθυμίζεται ότι Διακουμής, Παρασκευάς, Σουφλέρης, Στεφανίδης καθώς και ο τότε γραμματέας της Ένωσης Χρόνης Γαϊτατζής ήταν εκ των βασικών συνεργατών του νυν Προέδρου της Ένωσης Μιχάλη Παπαδόπουλου στην προσπάθεια για την επικράτηση στις τελευταίες εκλογές, με «αντίπαλο» τον τότε πρόεδρο Μπάμπη Ευσταθιάδη. Ένα ερωτηματικό είναι η στάση του Μπάμπη Ευσταθιάδη αλλά και των τότε συνεργατών του, που βέβαια άσκησαν διοίκηση και έχουν ακόμη επιρροές σε σωματεία του νομού. 

Μετά την αντάρτικη ανακοίνωση, σταθεροί στην παράταξη που διοικεί τώρα την ΕΠΣΚ υπό την προεδρία του Μιχάλη Παπαδόπουλου φέρονται να παραμένουν οι Δημήτρης  Ηλιάδης, Αχιλλέας  Μέγας, Γιώργος  Πριονίδης, Χρήστος  Γκέντσογλου, Δημήτρης  Ρουμελιώτης και η Μαρία  Τσίλογλου – εκτός φυσικά αν υπάρξουν και άλλες εκπλήξεις στη συνέχεια.

Αναλυτικά, στην ανάρτηση του Π. Διακουμή αναφέρονται τα εξής:

«Η «Ποδοσφαιρική Αναγέννηση Καβάλας» (Π.Α.Κ.) αποτελούμενη από τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣ Καβάλας Τάσο Στεφανίδη, Χρήστο Παρασκευά, Γιώργο Σουφλέρη, Παναγιώτη Διακουμή, Χρόνη Γαϊτατζή και μια ομάδα παραγόντων τα ονόματα των οποίων θα γνωστοποιηθούν στο επόμενο διάστημα, θα αγωνισθεί και θα διεκδικήσει μαζί σας, όλα όσα δικαιούται αλλά και αξίζουν να πάρει το καβαλιώτικο ποδόσφαιρο. Με πυξίδα μόνον την αγάπη για το ποδόσφαιρο, θα πορευθούμε μέχρι τη στιγμή που το καβαλιώτικο ποδόσφαιρο θα διαφεντεύει από μόνο του τις τύχες του.

Δε χρειαζόμαστε προστάτες… μα ούτε και δεκανίκια.. Δεν μας αντιπροσωπεύει το “Βορράς, Νότος κλπ”. Με ακρόπολη τον μεγάλο Α.Ο. Καβάλας και πλάι του όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία του Νομού μας, θα συνεχίσουμε τον ανένδοτο αγώνα μας… Για τη πρόοδο και ανάπτυξη του Καβαλιώτικου Ποδοσφαίρου…»