Αντίστροφη μέτρηση για τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου ΔΣ στην ΠΑΕ Ξάνθη

Το πρωί της Δευτέρας πραγματοποιείται στα Πηγάδια η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Ξάνθη με αντικείμενο την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας.

Αυτός είναι πιθανότατα και ο λόγος που ο μεγαλομέτοχος Χρήστος Πανόπουλος εμφανίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην προπόνηση της ομάδας και μίλησε στους παίκτες και το τεχνικό τιμ.

Οπως έχει γράψει το ThrakiSportS, την Δευτέρα λήγει η θητεία του ΔΣ που είχε εκλεγεί προ τριετίας, με πρόεδρο τον Αρη Πιαλόγλου, αντιπρόεδρο τον Γιώργο Στράτο και μέλη τους Νίκο Δαμκαλή, Γιώργο Μπερμπέρογλου και Νίκο Χαλαβαζή.

Η Γενική Συνέλευση έχει προγραμματιστεί για τις 11.00 το πρωί της Δευτέρας και σε περίπτωση που δεν υπάρχει απαρτία (πράγμα μάλλον απίθανο) ορίζεται για τον Ιούνιο. Πάντως έτσι κι αλλιώς, η Δευτέρα είναι η τελευταία ημέρα της θητείας του νυν ΔΣ.

Η εκτίμηση πάντως είναι ότι δεν θα έχουμε αλλαγές στην διοίκηση της ΠΑΕ Ξάνθη ή αν έχουμε, θα είναι ελάχιστες. Θα είναι μεγάλη έκπληξη (και μεγάλη είδηση) αν υπάρξει οτιδήποτε διαφορετικό.