Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του Μάνου: «Ποτέ κανείς γονιός να μην θάψει το παιδί του…» – Αποστολή του Star στην Κομοτηνή και Καβάλα

Θέμα σε μεγάλα μέσα και των Αθηνών έγινε ο ξαφνικός θάνατος του  25χρονου αθλητή και προπονητή ποδοσφαίρου στην Θράκη Μάνου Καζατζόγλου. 

Ο νεαρός αθλητής  πήγε με φίλους του  σε ορεινή περιοχή της Καβάλας, κοντά στο σπίτι του, όταν ξαφνικά  έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε  στο νοσοκομείο της πόλης, όπου και άφησε την τελευταία του ανάσα.

Με το θέμα ασχολήθηκε η τηλεοπτική εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” του Star Channel, όπου μίλησε ο πατέρας του άτυχου Μάνου, Θωμάς Καζατζόγλου:

“Ο Μάνος ήταν σε άριστη φυσική κατάσταση. Ήταν ένα παιδί που ήταν με όλους φίλος και κανείς δεν μπορεί να πει κάτι κακό για εκείνον. Είχαμε πολλά όνειρα για εκείνον. Να τελειώσει τις σπουδές του, να του φτιάξουμε ένα γυμναστήριο, να εξελιχθεί προπονητικά. Έκανε πολύ απαιτητικές προπονήσεις και του έλεγα ότι πρέπει να προσέχει και ότι θα κουραστεί, αλλά εκείνος μου απαντούσε ότι δε θα πάθαινε τίποτα… Όση ζωή μας απομένει θα πορευτούμε με αυτό το παράπονο, που έφυγε νωρίς. Ήταν η ψυχή μας, είναι πόνος αβάσταχτος αυτό που ζούμε… Η Παναγία το επέλεξε, τον πήρε μαζί της, θα το αντέξουμε κι αυτό. Θα τον θυμόμαστε πάντα κι εύχομαι ποτέ κανένας γονιός να μη θάψει το παιδί του”

Δείτε παρακάτω το video μετά το 1:16:00 με την συγκλονιστική εξομολόγηση του πατέρα του, αλλά και τις δηλώσεις του συνεργάτη του Μάνου στην ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής και ενωσιακού προπονητή της ΕΠΣ Θράκης Ανέστη Σπυριάδη αλλά και του προπονητή του στην Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου Θεόφιλου Παπαδόπουλου..