ΕΚΑΣΑΜΑΘ: O απολογισμός του Νίκου Παπαδόπουλου για την φετινή πορεία της ΑΕ Κομοτηνής

Ο προπονητής της ΑΕ Κομοτηνής, Νίκος Παπαδόπουλος, έγραψε στο προσωπικό του μπλογκ τον απολογισμό της ομάδας μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο.

Αρχικά, όπως αναφέρει, ήταν πολύ άδοξο και τέλος της χρονιάς για την ομάδα, αφού ήταν μέσα στους δύο στόχους της, πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ υπήρχε οικογενειακό κλίμα στην ομάδα.

Αυτό λοιπόν μεταφράζεται σε 18 νίκες σε 2 παιχνίδια για την ΑΕ Κομοτηνής, εκ των οποίων εντός έδρας είχε το δέκα στα δέκα, ενώ μαρκιά από αυτή είχε οχτώ νίκες και δύο ήττες. Μετά από αυτά τα αποτελέσματα, η ΑΕΚ τερμάτισε στην πρώτη θέση μαζί με τον Αρίωνα Ξάνθης, αλλά είχε κερδίσει στην διαφορά πόντων.

Σε σχέση με την περασμένη χρονιά, η ΑΕΚ σκόραρε 8,4 μ.ο περισσότερους πόντους, 73,5 έναντι 65,1. Ακόμα βελτίωσε και το παθητικό της, αφού πέρυσι δεχόταν 64,8 πόντους μ.ο, ενώ φέτος περιορίστηκε στους 58,7.

Κορυφαίος σκόρερ της ομάδας ήταν ο Πασσαλίδης με 17 πόντους μ.ο ανά αγώνα, ενώ ακολουθούν οι Παπαδόπουλος και Σαββίδης με 13,6 πόντους μέσο όρο αμφότεροι.

Το ευχαριστήριο μήνυμα του Νίκου Παπαδόπουλου έχει ως εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στην φετινή αγωνιστική χρονιά και δώσανε τον καλύτερο εαυτό τους και στις προπονήσεις και στους αγώνες καθώς και τους συνεργάτες προπονητές Γάτο Κώστα (προπονήσεις-στατιστικά) και Μουράτ Μεχμέτ (βάρη) για την πολύτιμη βοήθεια τους και την άψογη συνεργασία.
Πίσω από την εύρυθμη λειτουργία του ανδρικού τμήματος υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που “τρέχουν”, αφιερώνουν χρόνο, βρίσκουν τους πόρους  και κάνουν τα απαραίτητα ώστε να λειτουργούν όλα σωστά.Θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω τον Γενικό αρχηγό (GM) Δαφτσή Μανώλη και τον Έφορο Πάκο Γιώργο οι οποίοι είναι πάντα δίπλα στην ομάδα ώστε να μη λείπει τίποτα και να μην υπάρχουν προβλήματα.
Επίσης να ευχαριστήσω τον Στοάκη Βασίλη για την πολύ σημαντική δουλειά του στο επικοινωνιακό κομμάτι καθώς και τον φυσιοθεραπευτή μας Κουσίδη Στέλιο για την βοήθεια του στην αποκατάσταση των τραυματισμών.
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας για την υποστήριξη τους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς κλείνοντας με την υπόσχεση ότι του χρόνου θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ακόμα καλύτερο μπάσκετ και να στοχεύσουμε πάλι ψηλά»
.