Αιφνιδιαστική και γεμάτη μηνύματα παρουσία Πανόπουλου στην Ξάνθη παρά την απαγόρευση μετακινήσεων εκτός νομού (+photos)

Μηνύματα προς πολλούς αποδέκτες επιχείρησε να στείλει την Παρασκευή ο Χρήστος Πανόπουλους με την αιφνιδιαστική παρουσία του στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ξάνθη.

Σε μια περίοδο που απαγορεύεται η μετακίνηση από νομό σε νομό, ο ίδιος προφανώς μπήκε στην διαδικασία να διακινδυνεύσει να πληρώσει κάμποσα 150ευρα για να βρεθεί στην Ξάνθη και να μιλήσει στους παίκτες – που όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας είχαν μείνει στην πόλη της Ξάνθης.

Ο Πανόπουλος δηλώνει «παρών» την στιγμή που κάποιοι το προηγούμενο διάστημα τον κατηγορούσαν για απουσία από τα κοινά της ομάδας. Ωστόσο ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί και ο τρόπος που επέλεξε να «διαφημίσει» την παρουσία του μέσα από την ιστοσελίδα της ομάδας.

Εκεί δημοσιεύθηκε σειρά φωτογραφιών που δείχνει ότι εκλήθη για την ενημέρωση από τον Πανόπουλο όλο σχεδόν το ποδοσφαιρικό τμήμα, όχι μόνο όσοι έτυχε να έχουν εκείνη τη στιγμή προπόνηση. Για αυτό και αρκετοί είναι ντυμένοι με τα κανονικά τους ρούχα και όχι με αθλητική περιβολή, αφού άλλωστε και οι προπονήσεις γίνονται με το πολύ οκτώ άτομα.

Πέραν αυτού όμως, δεν περνά απαρατήρητο ότι στην επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Ξάνθη, υπάρχει ενεργό λινκ στην λέξη «προπονητήριο» της ομάδας, όπου έγινε η ενημέρωση. Το λινκ παραπέμπει στο ποιες είναι οι εγκαταστάσεις του προπονητηρίου, θέλοντας προφανώς να δείξει ότι αυτές παραμένουν στην ΠΑΕ, άρα στον ίδιο και τον Συγγελίδη.

Οπως έχει διευκρινιστεί πολλές φορές από το ThrakiSportS, το προπονητήριο (που βρίσκεται στο πάρκινγκ) εξακολουθεί να ανήκει στην ΠΑΕ όπως και το γήπεδο, ενώ αντίθετα αυτό που ανήκει στην Vialand που πουλήθηκε στον Καλπαζίδη είναι το Σαλέ και τα βοηθητικά γήπεδα που υπάρχουν ακριβώς διπλα του – και κατά βάση χρησιμοποιούν οι ακαδημίες της ομάδας.

Η παρουσία Πανόπουλου έρχεται μόλις μια ημέρα μετά τo αποκαλυπτικό δημοσίευμα του ThrakiSportS ότι ακόμα και εν μέσω πανδημίας προχώρησε σε αύξηση κεφαλαίου στην Insports, βάζοντας από προχωπικά του χρήματα στην ΠΑΕ Ξάνθη και την ιδιοκτήτρια εταιρεία της σχεδόν ένα εκατ. ευρώ μόνο το τελευταίο πεντάμηνο (ενώ άλλο τόσο έβαλε και ο συνέταιρός τουυ Πολυχρόνης Συγγελίδης).

Επίσης, η παρουσία του στην Ξάνθη έρχεται τρεις ημέρες πριν την ΓΣ της ΠΑΕ Ξάνθη για την εκλογή νέου ΔΣ, που θα διεξαχθεί το πρωί της Δευτέρας στα Πηγάδια.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ και οι φωτογραφίες που δημοσιοποίησε:

Παρουσία του Χρήστου Πανόπουλου το μεσημέρι της Παρασκευής ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ συγκεντρώθηκε στο προπονητήριο της ομάδας και σε ανοιχτό χώρο, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, είχε την ευκαιρία να μιλήσει στο ποδοσφαιρικό τμήμα για την συνέχεια της προετοιμασίας αυτό το ιδιαίτερο – λόγω κορωνοϊού – διάστημα καθώς και για τα παιχνίδια μπαράζ που θα ακολουθήσουν.