Στη χειρότερη 11αδα της ιστορίας της Ρεάλ Μαδρίτης o Πάμπλο Γκαρσία σύμφωνα με την «As»

Την χειρότερη ενδεκάδα στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης συνέλεξε η ισπανική AS, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτήν και τον, γνωστό στα μέρη μας, Πάμπλο Γκαρσία.

Εκ διαμέτρου αντίθετη… «διάκριση» έρχεται από την Ισπανία για τον Ουρουγουανό πρώην ποδοσφαιριστή που έκλεισε την καριέρα του στην Ξάνθη το 2014.

Μετά την ιδιαίτερη διάκρισή του σε διαδικτυακή ψηφοφορία στην Ουρουγουάη, οπού είχε ψηφιστεί ως κορυφαίο αμυντικό χαφ στην ιστορία της χώρας, μια όχι και πολύ τιμητική είδηση έρχεται για τον Γκαρσία από την Ισπανία.

Συγκεκριμένα, η Ισπανική AS συμπεριλαμβάνει τον Ουρουγουανό μεταξύ των χειρότερων 11 στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στην «Βασίλισσα» είναι αλήθεια πως δεν πέρασε και τα… καλύτερα του χρόνια, καθώς σε μια τριετία (2005-08) πρόλαβε να παίξει 22 ματς, αλλά και να δοθεί δανεικός σε δυο ομάδες.

Άλλωστε, έχει τοποθετηθεί ο ίδιος ο Γκαρσία για τους λόγους που δεν πέτυχε στη Ρεάλ σε παλαίοτερη συνέντευξη, λέγοντας πως: «Μερικές φορές δεν είναι όλα ρόδινα, δεν είναι εύκολο όπως φαίνεται. Ήμουν την Ρεάλ σε μια περίοδο όπου είχε αποσυρθεί ο Ζιντάν, ο Ρομπέρτο Κάρλος ήταν στην τελευταία του σεζόν, ο Ραούλ το ίδιο, όπως επίσης και οι Μπέκαμ, Ρονάλντο, Σαλγκάδο και Ελγκέρα. Δεν ήταν εύκολο. Είχαν κερδίσει τα πάντα και δεν ήταν τόσο εύκολο να παίζεις εκεί. Δεν περίμενα την πρώτη μέρα που πήγα στην ομάδα να έχω προβλήματα. Μόλις την πρώτη μέρα ένας συμπαίκτης μου μου έκανε μια άσεμνη χειρονομία! Ήρθαμε στα χέρια και φάνηκε από την αρχή ότι έπρεπε να πολεμήσω!»