Μεγάλη χορηγική συμφωνία με ΕΛΠΕ με βοήθεια Στυλιανίδη ανακοίνωσε ο ΓΑΣ Κομοτηνή!

O ΓΑΣ Κομοτηνή μετά την οριστική απόφαση της διακοπής των πρωταθλημάτων, προγραμματίζει τον σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη ιδιαίτερη και δύσκολη χρονιά για όλες τις ομάδες από οικονομικής πλευράς.

Σε αυτήν την προσπάθεια βρήκε σύμμαχο τα ΕΛΠΕ, που ενδεχομένως να του λύσουν τα χέρια. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση, ήταν καθοριστικός ο βουλευτής νομού Ροδόπης Ευρυπίδης Στυλιανίδης, ο οποίος στηρίζει εδώ και χρόνια την ομάδα, για να πραγματοποιηθεί αυτή η σημαντική συμφωνία.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Κοιτώντας την επόμενη μέρα ο ιστορικός μας σύλλογος ξεκίνησε ήδη τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς!Στην αναζήτηση δυνατών συμπαικτών προστέθηκε ο καλύτερος!Τα ΕΛ.ΠΕ. ο μεγαλύτερος όμιλος της χώρας μας,στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης του και κατανοώντας πλήρως την προσπάθεια που κάνουμε, ταυτίστηκε με τους στόχους μας για την νέα χρονιά και έτσι το Δ. Σ. του ομίλου ενέκρινε σημαντική χορηγία.Καθοριστική η παρέμβαση του βουλευτή του νομού μας κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, ο οποίος εδώ και χρόνια βρίσκετε στο πλευρό μας!Σας ευχαριστούμε!Ευχόμαστε να είμαστε όλοι υγιείς και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα! Μείνετε συντονισμένοι!Τα καλύτερα έρχονται!»