Εξέφρασε ενδιαφέρον για την Καβάλα ο ΛΕΠΑ, διαψεύδει και απειλεί με μηνύσεις ο ΑΟΚ

Ο γνωστός τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής αποκάλυψε σε ραδιοφωνική εκπομπή στην ΕΡΑ Σπορ πως είναι διατεθειμένος να επιστρέψει στα ποδοσφαιρικά δρώμενα αποκτώντας την ομάδας της Καβάλας.

Ο ΛΕΠΑ είχε παλαιότερα εμπλακεί στα διοικητικά του Πανιωνίου και με αφορμή τα 27α γενέθλια της Καβάλας φιλοξενήθηκε στο κρατικό ραδιόφωνο όπου και είπε: «Αν πάρω την Καβάλα, γιατί το σκέφτομαι πλέον σοβαρά, θα την πάω στη Super League. Θα έχω μαζί μου τον αγαπημένο μου φίλο Παύλο Δερμιτζάκη και όλο τον λαό της Καβάλας.

Θα δούμε τι θα γίνει, είμαστε ακόμη στην αρχή, αλλά πιστεύω είμαστε σε καλό δρόμο…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Πανταζής για τους «αργοναύτες» που συμμετέχουν φέτος στο πρωτάθλημα της Football League.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο Πανταζής βγήκε και στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης όπου ωστόσο κάθε άλλο παρά διέψευσε το ενδεχόμενο να αναλάβει την Καβάλα. Ειπε συγκεκριμένα στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis:

«Τι ήθελα και τα είπα; Από χθες δέχομαι τηλέφωνα από όλη την Ελλάδα και με ρωτούν για την Καβάλα. Θα δούμε. Καθίστε να δούμε τι θα γίνει φέτος. Θα δουλέψουμε;

Είναι αλήθεια πως έχω τρέλα με το ποδόσφαιρο. Είχα στο παρελθόν μετοχές της ΑΕΚ, του Απόλλωνα Καλαμαριάς, του Αιγάλεω. Ενεργά όμως ασχολήθηκα μόνο με τον Πανιώνιο και τις Εσπερίδες Καλλιθέας στο γυναικείο μπάσκετ».

Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι της Καβάλας τόνισαν ότι δεν έγινε μέχρι τώρα η παραμικρή επαφή με τον γνωστό καλλιτέχνη. Μάλιστα, οι άνθρωποι του ΑΟΚ φάνηκαν μάλιστα ιδιαίτερα ενοχλημένοι λέγοντας χαρακτηριστικά στο proininews:

«Έχουμε κουραστεί να ακούμε  για Ιρανούς,  για Καναδούς και Έλληνες που ενδιαφέρονται για την ΠΑΕ ΑΟΚ. Φτάνει πια. Δε μπορούν κάποιοι να διαφημίζονται με τη δική μας ομάδα. Είμαστε αποφασισμένοι να πάμε ακόμη και σε μηνύσεις προκειμένου να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα της ΠΑΕ».

Σημειώνεται ότι ο Πανταζής είχε ενδιαφερθεί και στη συνέχεια είχε αποσύρει το ενδιαφέρον του για την Καβάλα τον Μάιο του 2016.

Ο Λευτέρης Παγκοζίδης, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, γεννήθηκε στις 27 Μαρτίου 1954 στην Τασκένδη του Ουζμπεκιστάν, που ανήκε στην τότε ΕΣΣΔ, από ποντιακής καταγωγής γονείς.