Volley League: Δυσκολεύει παραπάνω η έναρξη του Πρωταθλήματος! Προς παραμονή ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Χωρίς κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα ήταν η τηλεδιάσκεψη της ΕΣΑΠ και της ΕΟΠΕ με την Υγειονομική Επιτροπή του Υφυπουργείο Αθλητισμού με αποτέλεσμα να περιπλέκονται περισσότερο τα πράγματα. Ουσιαστικά ο δρόμος εκτός απροόπτου συγκλίνει στην διακοπή του πρωταθλήματος για τις ομάδες από την τέταρτη θέση και κάτω (θα γίνουν τα play off), πράγμα που ισοδυναμεί με παραμονή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης .

Συνεπώς η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος αρχίζει να δυσκολεύει και παρά τις πιέσεις και της ΕΣΑΠ προς τη Υγειονομική Υπηρεσία, η τελική λύση δεν επετεύχθη, καθώς τα χρονικά πλαίσια που δόθηκαν από πλευράς Υφυπουργείου δεν εξυπηρετούν την ΕΣΑΠ, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα να χαθούν τα 120.000 ευρώ από την ΕΡΤ. Βεβαίως προτάθηκε να γίνουν οι αγώνες για τα play off, μόνο με τις τέσσερις πρώτες ομάδες και οι υπόλοιπες ομάδες να παραμείνουν στην κατηγορία όπως έχει ειπωθεί και πριν.

Οι χρονικές δυσκολίες παρατηρούνται στο άνοιγμα των γηπέδων όπου χρονολογείτε στις 21 Μαϊού και με την παράμετρο ότι οι αθλητές μπουν στο γήπεδο την επομένη θα έχουμε πρωτάθλημα περίπου στις 10 με 15 Ιουνίου ξανά. Ρίχνοντας μια αντικειμενική ματιά αντιλαμβανόμαστε ότι Ιούνη μήνα τα κλειστά γυμναστήρια “βράζουν” και σίγουρα δεν θα βοηθήσει αυτό να γίνουν ποιοτικοί αγώνες. Παράλληλα υπάρχει και ο βραχνάς τον τεστ που θα πρέπει να γίνουν στους αθλητές από πλευράς ΕΣΑΠ και τα οποία έχουν μεγάλο κόστος.

Τέλος η πλευρά των αθλητών δείχνει θετική στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος μόνο υπό όρους. Κάτι τέτοιο προκύπτει και από πλευράς κύκλων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, οι οποίοι θέλουν να αγωνιστούν κάτι που τιμάει και τους παίχτες αλλά και την ιστορία του συλλόγου παρά την θετική εξέλιξη που μπορεί να υπάρξει με την αναβολή του πρωταθλήματος και την παραμονή της ομάδας.