Την μεταγραφή-επιστροφή Αλεξάκη ανακοίνωσε εν μέσω πανδημίας ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης

Ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης μας είχε προϊδεάσει για την πρώτη μεταγραφή παρότι η ομάδα δεν ξέρει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά και πλέον την ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα.

Η Κατερίνα Αλεξάκη είναι πλέον και με την βούλα κομμάτι του ρόστερ της ομάδας του Φοίνικα για την επόμενη χρονιά. Η Αλεξάκη αγωνίζεται στην θέση της κεντρικής, είναι 23 χρονών, έχει ύψος 1,83 και έχει αγωνιστεί παλιότερα στις Φέρες και στον Μεσσαρά τον οποίο βοήθησε στην άνοδο από την Α2 Γυναικών στην Pre League.

Η ανακοίνωση του Φοίνικα:

Το είπαμε και το κάνουμε πράξη. Ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης σε όποια κατηγορία και αν ορίσει η ΕΟΠΕ να αγωνιστούμε θα είμαστε και πάλι πρωταγωνιστές. Έτσι η πρώτη (εσωτερική) μεταγραφή είναι γεγονός…Για την νέα σεζόν θα έχουμε την χαρά να επιστρέφει στην οικογένεια μας ένα από τα καλύτερα παιδιά μας και φέρνει μαζί του το άρωμα της pre league (βασική στην άνοδο της Μεσαρα 2017-18). Η ΑΛΕΞΑΚΗ Κατερίνα ( κεντρικός 1,83) θα δώσει ύψος στην ομάδα μας και εμπειρία από υψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Το Δ.Σ και το προπονητικό επιτελείο καλωσορίζει την αθλήτρια και της εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.