Super League: Σε τηλεδιάσκεψη καλείται ο γιατρός του ΑΟΞ με την υγειονομική επιτροπή

Για το πρωΐ της Τετάρτης (11:30) προγραμματίστηκε τηλεδιάσκεψη της Υγειονομικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού με τους γιατρούς των ομάδων της Λίγκας, παρουσία και του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Οι ομάδες τις Super League επέστρεψαν από την Τρίτη (5/5) στις προπονήσεις, υπό αυστηρούς όρους, σε ολιγομελή γκρουπ 6-8 ατόμων και κάτω από ένα συγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο.

Την Τετάρτη 6/5 στις 11:30 θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη μεταξύ των γιατρών των ομάδων της πρώτης κατηγορίας (λογικά ο Χρήστος Μπίκος από πλευράς ΑΟΞ) και της αρμόδιας υγειονομικής επιτροπής για τα πρωτόκολλα και όλα τα θέματα σχετικά με την υγεία των παικτών και την πορεία από εδώ που πέρα, καθώς θα υπάρχουν προπονήσεις έστω και σε επίπεδο γκρουπ 6 με 8 παικτών.

Στην τηλεδιάσκεψη θα συμμετάσχουν επίσης ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, όπως έκανε και ο ίδιος γνωστό μέσω twitter, ο πρόεδρος της Λίγκας Μηνάς Λυσάνδρου, ο ΓΓΑ Γιώργος Μαυρωτάς και εκπρόσωποι της Ειδικής Επιτροπής του Υπουργείου Υγείας.