Super League: Κρίσιμες μέρες για το μέλλον του Βασίλη Τοροσίδη στον Ολυμπιακό

Ένα από τα ζητήματα που αναμένεται να πέσουν άμεσα στο τραπέζι των συζητήσεων στον Ολυμπιακό είναι όπως αναφέρουν ερυθρόλευκα μέσα και το μέλλον των Βασίλη Τοροσίδη και Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Δύο παικτών δηλαδή που έχουν γράψει με χρυσά γράμματα τα ονόματά τους στην ιστορία του συλλόγου και για τους οποίους ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης δεν χάλασε το χατίρι ούτε στον Τοροσίδη το καλοκαίρι του 2018, ούτε και στον Παπαδόπουλο, ο οποίος άφησε την Αυστραλία τον Ιανουάριο του 2019, ώστε να γυρίσουν στα παλιά τους λημέρια.

Αμφότεροι είναι γνωστό ότι χαίρουν της εκτίμησης του Πέδρο Μαρτίνς, όπως φυσικά χαίρουν και της εκτίμησης της διοίκησης. Για αυτό και λέγεται ότι εμφανίζεται ζεστός ο Πέδρο Μαρτίνς για την παραμονή του Ξανθιώτη δεξιού οπισθοφύλακα στην ομάδα, για τον οποιο ειχε ακουστει και το σοβαρό ενδεχόμενο να κρέμαγε τα παπουτσια του αυτό το καλοκαίρι.

Χαρακτηριστικά αναφέρει σε ρεπορτάζ του το Φως: «Τόσο ο Τοροσίδης όσο και ο Αβραάμ είναι δύο παίκτες που με την αρχηγική παρουσία τους δίνουν ένα… Ολυμπιακό χρώμα εντός αποδυτηρίων. Είναι ποδοσφαιριστές που τους σέβονται άπαντες και πάντοτε σε μεγάλες ομάδες χρειάζονται και προσωπικότητες, όχι απαραίτητα για να βοηθήσουν εντός αγωνιστικού χώρου αλλά κυρίως στην καθημερινότητα στον Ρέντη».