ΕΠΣ Έβρου: Πρωταθλητής με τον Ατρόμητο Ασπρονερίου στο ντεμπούτο του ως κόουτς ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος

Πρωταθλητής αναδείχθηκε δίκαια και άηττητος ο Ατρόμητος Ασπρονερίου με τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο ως παίκτης προπονητής να αντικαθιστά επάξια τον “Μουρίνιο” Μπούλη Γαβριηλάκη.

Ο 40χρονος Παναγιωτόπουλος αποτελεί  σίγουρα έναν από τους πιο γνωστούς  ποδοσφαιριστές του νομού που πλέον ξεκίνησε με επιτυχία και έναν τίτλο την προπονητική.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί εκτός του Ασπρονερίου σε ΑΟ Αλεξανδρούπολης, ΑΕ Νέας Χηλής, Θράκη Φερών, Εθνικό Αλεξανδρούπολης, Έβρο Σουφλίου, Καππαδοκία, Ένωση Άνθειας Αρίστεινου (δις), Ιπποκράτη και Ορέστη Ορεστιάδας.

Η ανάρτηση του προπονητή-παίκτη του Ατρόμητου Ασπρονερίου Γιώργου Παναγιωτόπουλου έχει ως εξης:

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ-ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΜΟΥ, ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ,ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ,ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ-ΚΟΣΜΟ).ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΜΕ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ. ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΖΗΛΕΨΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΜΕ ΑΡΩΓΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ,ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ.

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ Α’.ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΜΦΗΣΒΗΤΗΤΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΗΤΗΤΟΙ !!!!ΜΕ ΟΛΟ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΤΥΧΕΣ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ Σ ΑΥΤΑ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Ο ΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 5 ΜΑΤΣ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΑΜΕ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΜΕ..ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ,,ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ Η’ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ 5 ΒΑΘΜΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ .

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΦΙΚΤΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟ.Η ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ,ΠΟΥ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ,ΤΗΝ ΕΠΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΦΕΤΟΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ Σ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ:ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ !!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!!⚽️🥇🏆🥇🏆🥇❤️❤️ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΣΠΡΟΝΕΡΙΟΥ 2019-2020!!!