«Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας ο Μανωλάκης μας – Κάποιοι εκμεταλλεύονται τον θάνατό του»

Κατηγορηματικά διαψεύδει η Κωνσταντίνα Καζαντζόγλου οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας του αδελφού της, Μάνου, ο οποίος έφυγε εντελώς ξαφνικά από τη ζωή την περασμένη Τετάρτη σε ηλικία 25 ετών την ώρα που αθλούνταν.

Με αφορμή άρθρο του ThrakiSportS για έρευνα που θα γίνει αναφορικά με το θλιβερό συμβάν και έλεγχο στον γιατρό που εξέτασε και υπέγραψε την κάρτα υγείας του νεαρού φοιτητή του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, το οποίο ήταν αναπαραγωγή πληροφοριών της ιστοσελίδας pamebala, η αδελφή του άτυχου ποδοσφαιριστή ξέσπασε.

Οπως αναφέρει, είναι ψευδές οτιδήποτε αναφέρεται στο συγκεκριμένο άρθρο αναφορικά με τα αίτια θανάτου του 25χρονου. «Το πόρισμα του ιατροδικαστή δεν αναφέρει κανένα πρόβλημα με την καρδιά του αδελφού μου», γράφει χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Καζαντζόγλου.

Μάλιστα, υποστηρίζει ότι προχώρησε σε διάψευση της είδησης στην ιστοσελίδα pamebala που αποτέλεσε πηγή και της ανάρτησης του ThrakiSportS, επισημαίνοντας την αναλήθεια των πληροφοριών, ωστόσο «μέσα σε λίγη ώρα ο κύριος Μαυρόπουλος, διαχειριστής της ιστοσελίδας (pamebala) έσβησε το σχόλιό μου».

«Ειναι ντροπή αυτήν την ώρα κάποιοι να εκμεταλλεύονται αυτό το θλιβερό συμβάν για να λύσουν τα τυχόντα προβλήματα του ποδοσφαίρου αλλά και για να πλήξουν αντίπαλες ομάδες», προσθέτει.

Η Κωνσταντίνα Καζαντζόγλου στο δημόσιο σχόλιό της ξεσπά και εναντίον του ThrakiSportS για την αναπαραγωγή των συγκεκριμένων αναληθών πληροφοριών, επισημαίνοντας ότι «προτού αναπαράγετε μια είδηση, οφείλετε να ερευνάτε την ορθότητά της».

Ως οφείλει, το ThrakiSportS δημοσιεύει επακριβώς όσα δημόσια σχολίασε η Κωνσταντίνα Καζαντζόγλου.

Σε ιδιωτική συνομιλία δε, αργά το βράδυ της Τρίτης, μας είπε: «Θα ήθελα πραγματικά να αποκατασταθεί η αλήθεια. Δεν το αξίζει αυτό ο Μανωλάκης μας. Είναι αδικο. Θέλουμε να θρηνήσουμε για τον αδελφό μου και κάποιοι δεν μας αφηνουν».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ