Εγκώμια Ανδρεόπουλου για Κασαμπαλή και Τζούριτς! «Με δουλειά έχει θέση στην Εθνική ο Σταύρος, όπλο μας ο Δημήτρης»

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, προπονητής της Εθνικής Ανδρών και του Παναθηναϊκού, στο Instagram της ΕΟΠΕ και στον Παντελή Λώλη μιλώντας για όλα και για όλους.

Μάλιστα, αναφέρθηκε σε ένα σημείο των δηλώσεών του και σε δυο Εβρίτες παίκτες, τον Δημήτρη Τζούριτς και τον Σταύρο Κασαμπαλή.

Η πρώτη του αναφορά έγινε προς το πρόσωπο του Σταύρου Κασαμπαλή καθώς ερωτηθείς για την έλλειψη πασαδόρων στην δεξαμενή των αθλητών που έχει να επιλέξει για την Εθνική ομάδα απάντησε: “Οι πασαδόροι αναπτύσσονται αργά και θέλουν χρόνο με πολλά παιχνίδια στις πλάτες του. Είναι ένας από τους προβληματισμούς μας για αυτή τη θέση, αλλά είμαι αισιόδοξος. Αθλητές όπως ο Γαλιώτος, ο Κασαμπαλής μπορούν με δουλειά και καθοδήγηση να έχουν θέση”.

Στην συνέχεια, ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, αναφέρθηκε και στον Μίταρ Τζούριτς, ο οποίος προσπαθεί να ορθοποδήσει από τα προβλήματα των τελευταίων χρόνων καθώς είναι ένα δυνατό όπλο της Εθνικής Ομάδας και ο αρχηγός της: “Ο Δημήτρης είναι σπουδαίος παίκτης και τον περιμένουμε. Πέρασε πολύ δύσκολα τα τελευταία χρόνια και πρέπει να του βγάλουμε το καπέλο για την προσπάθεια. Πάλεψε αλλά για άλλη μία φορά ήταν άτυχος άλλα έδειξε ότι μπορεί να επανέλθει στο υψηλό επίπεδο. Είναι ένα όπλο που διαθέτει η Εθνική”.