Αιχμές Νίκης Αλεξανδρούπολης για ΕΠΟ με αφορμή τον θάνατο του Μάνου Καζαντζόγλου

Σοκ προκάλεσε ο άδικος θάνατος του νεαρού φοιτητή, προπονητή και αθλητή, Μάνου Καζαντζόγλου. Το γεγονός αυτό προκάλεσε μεταξύ άλλων και την “διαδικτυακή” αντίδραση της Νίκης Αλεξανδρούπολης απέναντι στην ΕΠΟ.

Η αντίδραση της Νίκης Αλεξανδρούπολης, μέσω του επίσημου λογαριασμού της σε σχετική ανάρτηση συνεργάτη του ThrakiSportS, αφορούσε στο αίτημα που είχε κάνει στα τέλη του 2018 και έγινε δεκτό αρχές Ιανουαρίου του 2019 η ΕΠΟ, έτσι ώστε να δοθεί παράταση έξι μηνών στην ενεργοποίηση της κάρτας υγείας για τους ποδοσφαιριστές.

Επίσημα, ο σκοπός του αιτήματος αυτού ήταν τότε το κόλλημα πολλών σωματείων να βρουν ραντεβού για γιατρούς είτε σε δημόσια είτε σε ιδιωτικά νοσοκομεία έτσι ώστε να συμπληρωθούν τα απαραίτητα έγγραφα για την κάρτα υγείας του αθλητή. Ανεπίσημα, αυτό βόλευε πολλά σωματεία και σε σχέση με το κόστος.

Η παράταση δόθηκε τότε. Πλέον όμως η κάρτα υγείας είναι νόμος του κράτους και πλέον άνοιξε η κουβέντα για το πόσο σοβαρό και νόμιμα γίνεται η εξέταση των αθλητών για την χορήγηση της κάρτας, όπου στο παρελθόνείναι γεγονός ότι παρατηρούνταν σε όλα τα αθλήματα φαινόμενα που παράγοντας πήγαινε μαζικά τα δελτία των παικτών και αυτά σφραγίζονταν από γιατρούς χωρίς να τους έχει καν εξετάσει.

Δείτε την αντίδραση της επίσημης Νίκης: