«Το αδιαχώρητο σε γήπεδα μπάσκετ και σε ομαδικές διασκεδάσεις» στην Ξάνθη την Πρωτομαγιά

Φωτογραφία με κόσμο να βρίσκεται βράδυ Πρωτομαγιάς σε ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ της Ξάνθης, παρά το γεγονος ότι τα μέτρα περιορισμού δεν έχουν λήξει και παραμένουν σε ισχύ ως την Τρίτη, δημοσιοποίησε το βράδυ της Παρασκευής ο Μιχάλης Αμοιρίδης.

Ο γνωστός περιφερειακός σύμβουλος κατηγόρησε τους αρμόδιους για τον Συντονισμό της Πολιτικής Προστασίας στην περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης και τους κάλεσε να… ξυπνήσουν. Ανέφερε χαρακτηριστικά:

Όπως είναι γνωστό τα μέτρα περιορισμού του COVID 19 ισχύουν μέχρι τις 5 Μαΐου. Σήμερα δεν ξέρω τι κάνει η πολιτική προστασία αλλά στη Ξάνθη γίνεται το αδιαχώρητο σε γήπεδα Μπάσκετ αλλά και σε ομαδικές διασκεδάσεις στο Δροσερό και πολλά άλλα. Εάν γνωρίζετε ποιος είναι αρμόδιος να αναλάβει την ευθύνη να μας το πείτε και εμάς Όσο για το συντονισμό πολιτικής προστασίας στην Περιφερειακή Ενότητα και ανάληψη σοβαρής δράσης, ο αρμόδιος κρύβεται. Όλα γινονται τελικα στον αυτοματο πιλοτο και ολα τα υπολοιπα ειναι για δελτία τύπου. Αυτοί που δεν κάθονται στον καναπέ ας μας πούνε που κάθονται γιατί εάν είναι στο κρεβάτι ας ξυπνήσουν.