Συγκλονισμένη η ποδοσφαιρική Καβάλα από το χαμό του Μάνου Καζαντζόγλου! Τα μηνύματα φορέων και ομάδων…

Κανείς δεν μπορεί ακλομα να πιστέψει την είδηση του θανάτου του νεαρού ποδοσφαιριστή και εκκολαπτόμενου προπονητή Μάνου Καζαντζόγλου μόλις στα 25 του χρόνια, τόσο στην Ροδόπη όπου σπούδαζε αλλά κυρίως στην Καβάλα όπου και ήταν η καταγωγή του.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας, Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο Ορφέας Ελευθερούπολης, ο ΑΣ Παγγαίο, η Ένωση Παγγαιϊκού Δρυάδας, ο Βρασίδας Νέας Περάμου, ο Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου, ο Ατρόμητος Ακροβουνίου και το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, ανάρτησαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις. Όλοι θα ήθελαν να τον αποχαιρετήσουν από κοντά όμως ο covid-19 δεν το επιτρέπει.

Η ανάρτηση του προέδρου της ΕΠΣ Καβάλας, Μιχάλη Παπαδόπουλου: «Οι στιγμές που σε προσγειώνουν…ανώμαλα , καλό ταξίδι Μάνο, κουράγιο και δύναμη στον φίλο Θωμά και την οικογένεια του”.

Η ανακοίνωση του Δ.Σ. της ΕΠΣ Καβάλας: “Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον πρόωρο και άδικο χαμό του ποδοσφαιριστή Μάνου Καζαντζόγλου. Ο Μάνος δεν άφησε φτωχότερο μόνο το τοπικό ποδόσφαιρο, αλλά και ολόκληρη την κοινωνία της ευρύτερης περιοχής του Παγγαίου. Με θητεία στις ομάδες του Α.Σ. ΠΑΓΓΑΙΟΥ και της ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΓΓΑΙΪΚΟΥ ΔΡΥΑΔΟΣ, αποτέλεσε κόσμημα για τα γήπεδα του νομού Καβάλας. Τελευταία αγωνιζόταν στην ομάδα του ΠΑΟΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, όντας φοιτητής στην θρακική πόλη.

Τα λόγια στερεύουν στην απώλεια ενός νέου ανθρώπου. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Καβάλας νιώθει την ανάγκη να εκφράσει τα πιο ειλικρινή και βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του Μάνου και να τους ευχηθεί δύναμη και κουράγιο.Καλό Παράδεισο Μάνο”.

Η ανακοίνωση Α.Σ. Παγγαίο: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας άλλα και όλοι η οικογένεια του σωματίου μας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου συντοπίτη μας και πρώην ποδοσφαιριστή τόσο της ανδρικής ομάδας όσο και των τμημάτων υποδομής μας Μανώλη Καζαντζόγλου, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει. Καλό παράδεισο, Μανώλη…»

Τα συλλυπητήρια της Ένωσης Παγγαιϊκού Δρυάδας: «Το Δ.Σ και όλοι οι παίκτες μας εκφράζουν τα βαθειά συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του δικού μας παιδιού Μανώλη Καζαντζόγλου καλό ταξίδι να μας προσέχεις από εκεί ψηλά…».

Η ανακοίνωση του Ορφέα Ελευθερούπολης: «Καλό παράδεισο Μάνο. Το Δ.Σ του Ορφέα εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Μάνου Καζαντζόγλου για τον άδικο χαμό του. Ένα παλικάρι 26 χρονών έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Από παθολογικά αίτια σε ηλικία μόλις 26 ετών».

Η ανακοίνωση του Βρασίδα Ν. Περάμου: «Το Δ.Σ. ,το προπονητικό και ποδοσφαιρικό team του Βρασίδα Νέας Περάμου εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του Μάνου Καζαντζογλου για τον άδικο χαμό του!!!Καλό παράδεισο να έχει…»

Η ανακοίνωση του πρωταθλητή Μέγα Αλέξανδρου Ορφανίου: «Καλό ταξίδι για την γειτονιά των Αγγέλων Μάνο !!! Τα θερμά συλλυπητήρια όλης της οικογένειας του #ΜΕΓΑ_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ στους οικείους του!».

Η ανακοίνωση του Ατρόμητου Ακροβουνίου: “Συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του…Καλό ταξίδι Μάνο…”

Η ανακοίνωση του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος: “Με αφορμή το δυσάρεστο περιστατικό του θανάτου του ποδοσφαιριστή του Σωματείου Ένωση Παγγαιϊκού-Δρυάδος, Μάνου Καζαντζογλου, το Δ.Σ του Byzantio F.C. θα ήθελε να εκφράσει τα βαθιά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ραντεβού στα γήπεδα του ουρανού. Αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά”.